Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

Parbrize Auto Iași PILKINGTON ROMANIA

Centru de Parbrize Auto Iasi.

Citeste articolul Centru de Parbrize isi asteapta clientii in noul sediu din Iasi

Programare deschidere dosar CASCO, afla mai multe

Am notă de constatare CASCO – vreau programare montaj, afla mai multe

Oferta de pret si programare la inlocuirea parbrizului, afla mai multe

Poti suna direct Callcenter *9900 (L-V 8.00-18.00, S 8.00-13.00)

Verifica AICI programul de lucru si adresele atelierelor din Iasi.

Ne gasesti usor si pe GOOGLE MAP Centru de parbrize Pilkington Iași , unde poti sa vezi si recenziile lasate de clienti.

Avand un atelier de montaj propriu  in Iasi, marca Centru de parbrize inseamna inca din 1995 solutia optima pentru inlocuirea parbrizelor pentru toate segmentele de piata si modelele prezente in Romania. Cateva marci auto mai populare in Brasov: Volkswagen, Audi, BMW, Mercedes-Benz, Opel, Volvo, Toyota, Skoda, Seat, Renault, Peugeot, Nissan, Mitsubishi, Mazda, Land Rover, Kia, Jeep, Hyundai, Honda, Ford, Fiat, Dacia si altele.

Pilkington Centru de Parbrize Auto Iasi a dezvoltat parteneriate nationale cu majoritatea companiilor de asigurari ceea ce ofera solutii rapide si eficiente pe dosare Casco. Flotele de leasing operational din Iasi aleg de asemenea serviciile de premium oferite de noi.

Socializam si pe facebook, afla mai multe

Pilkington Romania – Centru de Parbrize

Parbrize Auto Iasi Cladire Atelier
Parbrize Auto Iasi Cladire Atelier 2
Centru de Parbrize logo Pilkington
identitate Pilkington
 siguranta
Harta retea nationala Pilkington
Reteaua PILKINGTON ROMANIA – CENTRU DE PARBRIZE

DESPRE PILKINGTON

Pilkington Automotive Romania SA este o companie specializata pe montajul si vanzarea in distributie a parbrizelor si geamurilor auto. Compania este detinuta integral de Grupul NSG, unul dintre liderii mondiali in productia de sticla pentru constructii si industria auto. Mai multe informatii despre Grup: https://www.pilkington.com/

Avand o retea de 27 ateliere de montaj proprii si alti 23 de parteneri in diferite orase ale Romaniei, marca Centru de parbrize inseamna inca din 1995 solutia optima pentru inlocuirea parbrizelor pentru toate segmentele de piata si modelele prezente in Romania.

In anul 2007 Pilkington a achizitionat fosta Gimarom Invest Srl. si astfel reteaua de montaj parbrize functioneaza acum la standardele producatorului de parbrize de prim montaj.

Sticla auto Pilkington – proces de producție în fabrica din Polonia. VIDEO cu subtitrare in limba romana.