Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

Pilkington – Centru de Parbrize isi asteapta clientii in noul sediu din Iasi

Pilkington – Centru de Parbrize isi asteapta clientii in noul sediu din Iasi

Avand o retea de 27 de sucursale si un stoc de peste 30 mii de repere, Pilkington lider la nivel mondial si in domeniu, acopera in Romania cel mai bine necesitatile clientilor. Calitatea identica cu cea a pieselor originale, serviciul profesionist de montaj, decontarea directa cu firmele de asigurare si livrarea prompta a parbrizelor la preturi corecte catre clientii nostrii sunt argumentele principale pentru care majoritatea conducatorilor auto aleg serviciile furnizate de reteaua noastra nationala.

 De curand, in Iasi, ne-am mutat intr-un nou sediu si sucursala Pilkington Centru de Parbrize Iasi care face parte din zona de est a Romaniei, atent supravegheata si gestionata de un adevarat profesionist in domeniul geamurilor auto in persoana dlui.Director Regional Vanzari zona Est Moldova –  Nitescu Octavian ( tel. –  0722330666 / Octavian.Nitescu@ro.nsg.com )  va sta la dispozitie cu intreg suportul necesar impreuna cu dispecerii filialei Iasi , dl.Radu Soldan si Daniel Curelariu.

 Noul sediu al sucursalei IASI parte din reteauna nationala CENTRU DE PARBRIZE a Pilkington Automotive Romania, beneficiaza de spatiul adecvat efectuarii montajului pe 8 posturi de lucru pentru autoturisme simultan si 3 autocare/ camioane simultan, intr-o cladire noua utilata modern cu o receptie organizata, pregatita pentru viitorii clienti.

Noul sediu Pilkington – Centru de parbrize Iasi, ofera clientilor sai toate serviciile descrise mai jos regasite in intreaga retea nationala de centre de parbrize.

Constatari daune geamuri auto clientilor asigurati cu polite Casco  
Acte necesare la deschiderea dosarului de dauna:

  • Talonul de inmatriculare al masinii;
  • Buletinde identitate sau carte de identitate;
  • Carnet de conducere;
  • Contractul de asigurare facultativa CASCO;
  • Imputernicire de la leasing (unde este cazul) sau de la firma utilizatoare pentru delegatul care se prezinta cu autoturismul avariat si stampila firmei utilizatoare;

Distributie:
Sunteti service auto sau alta unitate care comercializeaza geamuri auto ? Contactati noul sediu  PILKINGTON – Centru de parbrize Iasi pentru a avea acces la un bogat stoc de marfa in apropierea Dvs.

Montaj:
Sunteti proprietar de autoturism sau flota? Va asteptam pentru efectuarea schimbarii parbrizului , geamului sau lunetei Dvs in sediul de pe Soseaua Bucium nr.55 F.

Program.

LUNI – VINERI orele 8 – 16.30

Programari si comenzi la numarele de telefon 
tel: 0232239322 
tel: 0732555805

Email – Radu.Soldan@ro.nsg.com , Daniel.Curelariu@ro.nsg.com , Octavian.Nitescu@ro.nsg.com

www.parbrize.ro