Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

Paravanturi Auto

NOU, paravanturi auto dedicate HEKO pentru geamurile auto, acum in toata reteaua Pilkington Centru de Parbrize.

Paravanturile dedicate TEAM HEKO sunt disponibile in reteaua Pilkington Centru de Parbrize pentru toate modelele marcilor auto.

Categorie de produsPret RON cu TVA inclus
Set paravant autoturism fata179
Set paravant autoturism complet249
Set paravant fata pentru modele 3 usi189
Set paravant dube fata289
Set paravant camion414


Fabrica de materiale plastice „HEKO” a fost înființată în iulie 1990 în Czermno, un mic loc situat în provincia Swietokrzyskie din Polonia. Este o companie familială cu un capital de pachet 100% polonez.


Operațiunile companiei se referă în principal la fabricarea și distribuția diverselor modele de paravanturi auto. Ambiția și dedicația proprietarilor fabricii și a personalului acesteia sunt motivele principale ale creșterii rapide și dinamice a companiei.

În prezent, oferta de paravanturi auto HEKO include peste 2820 de articole produse pentru 141 de mărci de autoturisme, camioane, autobuze și vehicule cu scop special. Aproximativ 90% din productia este exportata, în principal în țările Europei de Vest, China și SUA.

Aceasta poate servi drept cea mai bună dovadă că produsele HEKO, sunt moderne, de utilitate și de înaltă calitate.

În producția sa, HEKO aplică soluții unice de nivel mondial, care au fost garantate la biroul de brevete. Acest lucru permite HEKO să producă deflectoare de vânt pentru fiecare, chiar și cea mai neobișnuită comandă. Activitățile de investiții realizate de HEKO, precum și grija de a fi la curent cu cerințele consumatorilor au ajutat HEKO să devină lider pe piețele din întreaga lume (în prezent, produsele HEKO ajung în cele mai îndepărtate părți ale lumii, astfel încât pot fi găsite deflectoare de vânt HEKO în toată lumea)

În momentul de față, compania cooperează cu mulți distribuitori importanți autohtoni și străini din toată lumea. HEKO își fabrică produsele pe baza sistemului de management al calității ISO 9001: 2008 și ISO 9001: 2015 implementat.

Comanda acum setul de paravanturi dedicate geamurilor masinii tale , disponibile in reteaua Pilkington Centru de Parbrize telefonic apeland numarul *9900 sau direct pe email la adresa callcenterpilkington@ro.nsg.com sau alegand datele de contact ale sediilor noastre de aici.

Comanda este simpla, comunicati colegilor nostri operatori marca si modelul auto detinut si imediat veti primi informatiile necesare.

Vezi aici ce spun clientii despre parbrize Pilkington.

Citeste aici ultimele noutati.

Programare deschidere dosar CASCO, afla mai multe

Am notă de constatare CASCO – vreau programare montaj, afla mai multe

Oferta de pret si programare la inlocuirea parbrizului, afla mai multe