Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

Termeni si Conditii

Termenii si conditii de utilizare a sitului www.parbrize.ro.

Denumire companie proprietara: Pilkington

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare nu accesati acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Pilkington pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general, si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

NEANGAJAREA RASPUNDERII

Pilkington nu poate fi facut raspunzator in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web.

Pilkington nu garanteaza pentru identificarea exacta a parbrizului prin platforma de ofertare in conditii de 100%, ceea ce inseamna ca pot exista in anumite cazuri exceptii diferente intre pretul afisat si pretul actual. In aceste cazuri Pilkington se angajeaa sa informeze clientii inainte de decizia acestora de a apela la aserviciile Pilkington.

LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

Pilkington nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sitului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

INCHEIEREA ACORDULUI

Pilkington isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile şi politicile in orice moment fara a anunta in prealabil.