Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

Informații generale

Despre Pilkington Automotive Romania SA

Actionari: NSG Group

Sediul central in Romania:

Cluj-Napoca, Str. Dorobantilor 128

Cod unic: RO7484994

Telefon CallCenter Parbrize Pilkington: *9900 (Tarifare normala)

E-mail: callcenterpilkington@ro.nsg.com

Pilkington Automotive Romania SA este o companie specializata pe montajul si vanzarea in distributie a parbrizelor si geamurilor auto. Compania este detinuta integral de Grupul NSG, unul dintre liderii mondiali in productia de sticla pentru constructii si industria auto. Mai multe informatii despre Grup: https://www.pilkington.com/

Avand o retea de 30 ateliere de montaj proprii si alti 23 de parteneri in diferite orase ale Romaniei, marca Centru de parbrize inseamna inca din 1995 solutia optima pentru inlocuirea parbrizelor pentru toate segmentele de piata si modelele prezente in Romania.

In anul 2007 Pilkington a achizitionat fosta Gimarom Invest Srl. si astfel reteaua de montaj parbrize functioneaza acum la standardele producatorului de parbrize de prim montaj.

Pilkington a dezvoltat parteneriate nationale cu majoritatea companiilor de asigurari ceea ce ofera solutii rapide si eficiente pa dosare Casco. Flotele de leasing operational aleg de asemenea serviciile de premium oferite de noi.