Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

Garantia Pilkington

CERTIFICAT DE GARANȚIE

Vânzător: PILKINGTON AUTOMOTIVE ROMANIA SA, RO7484994.

Sediul social: Cluj-Napoca, Calea Dorobanților nr.128.

  1. Vânzătorul garantează calitatea produselor vândute conform normelor impuse de producătorii de autovehicule din punct de vedere al formei, dimensiunilor si transparenței.
  2. Garanția acordata este în conformitate cu Legea 449/2003 si OG nr.21/1992 privind protecția consumatorului cu actualizările si completările ulterioare si se referă la defectele de execuție si de material in condițiile folosirii/exploatării normale. In condițiile apariției unor astfel de defecte în perioada de garanție, societatea noastră asigură inlocuirea produsului pe propria cheltuiala.
  3. Orice reclamație trebuie depusă în scris la locația unde produsul a fost achizitionat, insoțită de factura primită la cumpararea produsului care face obiectul garanției.
  4. Termenul de solutionare a reclamatiei este de 7 zile lucrătoare. Perioada de garanție este de 24 de luni de la data cumpărării pentru orice produs achizitionat. Garanția se aplică la exfolieri, deformații optice, execuția montajului, adezivul utilizat și etanseitate.
  5. Nu constituie obiectul garanției:
  6. Ciobituri, spărturi si fisuri apărute în urma șocurilor: mecanice, termice sau cele rezultate datorită unei caroserii deformate;
  7. FISURI DE ORICE FEL APARUTE DUPA O UTILIZARE DE 30 DE ZILE DUPA MONTAJ.

CONDITII NORMALE DE FOLOSIRE/EXPLOATARE

Parbrizele și geamurile auto sunt sensibile la șocurile termice, ca urmare:

ESTE INTERZIS:  

  • Spălarea cu apă rece a unui parbriz incălzit la soare;
  • Dezghețarea cu apă fierbinte;
  • Spălarea in spălătorie si urcarea pe denivelări si borduri in primele 24 de ore dupa montaj.

DECLARATIE DE CONFORMITATE

Noi, PILKINGTON AUTOMOTIVE ROMANIA S.A.- sediul social în Cluj-Napoca, Calea Dorobanților nr. 128 – RO 7484994- asigurăm, garantăm și declarăm pe propria răspundere că produsele comercializate prin prezenta factură sunt omologate conform normelor internaționale, respectă dispozițiile legale prin care s-a pus în legislația internă Directiva 2001/95/CE referitoare la Securitatea generală  a produselor, fiind respectate condițiile impuse de Regulamentul 43R-ECE și Ordonanța  Guvernului nr. 80/2000 privind omologarea și certificarea produselor și materialelor de exploatare utilizate la vehicule rutiere, precum și condițiile de introducere  pe piața și comercializarea a acestora.