Promotii valabile

18.11.2020 – 05.12.2020 – DISCOUNT BLACK FRIDAY DE 90% la serviciul Ozonificare cu SANITY SYSTEM.

Promotia se aplica pentru clientii care opteaza sa monteze un parbriz marca PILKINGTON in perioada 18 noiembrie – 05 decembrie 2020 in sediile din *Bucuresti Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara.

Serviciul premium de OZONIFICARE (igienizare auto cu Ozon) oferit clientilor nostri distruge peste 99% din virusii existenti, inclusiv noul tip de Coronavirus SARS-cov2, bacteriile, microbii si indeparteaza complet mirosurile neplacute. Esti din *Bucuresti Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara ?Suna acum la *9900 programeaza inlocuirea parbrizului spart cu un parbriz Pilkington si beneficiezi de 90% discount pentru serviciul de Ozonificare auto.

Despre Ozonificare detalii aici.

*Bucuresti (promotie valabila pentru sediul din str. Dr. Constantin Istrati)

18.11.2020 – 05.12.2020 – DISCOUNT BLACK FRIDAY DE 90% la serviciul de aplicare tratament hidrofob Aquapel pentru parbriz.

Promotia se aplica pentru clientii care opteaza sa monteze un parbriz marca PILKINGTON in perioada 18 noiembrie – 05 decembrie 2020 in sediile Pilkington Centru de Parbrize din tara.

Aquapel este un tratament hidrofob pentru sticlă de specialitate care se aplică în doar 10 minute pe parbrizul mașinii, pentru a permite o vizibilitate clară în trafic pe timp ploios. Îmbunătățește vizibilitatea cu 34% și durează până la 6 luni.

Proiectat pentru aplicații profesionale pe parbriz, geamuri laterale, geamuri lunete auto, Aquapel este un tratament de sticlă de lungă durată care:

  • Respinge ploaia pentru o vedere remarcabil îmbunătățită
  • Facilitează curățarea gheții, zăpezii și chiar a murdăriei
  • Reduce strălucirea în ploaie, mai ales noaptea
  • Ajută la reducerea aparitiei petelor de apa si depunerea de calcar

DISCOUNT-ul BLACK FRIDAY DE 90% la serviciul de aplicare tratament hidrofob Aquapel pentru parbriz se aplica pentru clientii care opteaza sa monteze un parbriz marca PILKINGTON in perioada 18 noiembrie – 05 decembrie 2020 in sediile Pilkington Centru de Parbrize.

Despre tratamentul hidrofob Aquapel detalii aici.