Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

Cariere

Prezentare companie
Denumire Post Asistent resurse umane si office management
Localitatea
Descrierea postului – Centralizarea si verificarea documentelor necesare angajarii;– Gestiunea activitatilor privind organizarea recrutarii si a medicinei muncii (preintervievare candidati, programari vizita medicala, follow up fise de aptitudini, training intern etc);– Evidenta concediilor de odihna, a concediilor fara plata, etc. (cereri de concediu, inregistrare, arhivare, etc);– Asigurare diverse activitati de achizitii echipamente de la furnizori, administare, arhivare, curierat si gestionarea unor cereri de la angajatii companiei.
Cerinte – Studii superioare terminate sau aproape de licentiere;– Experienta pe un post cu tangente in HR de minim 1-3 ani;– Cunostinte de MS Office, in mod special Word, Outlook si Excel.– Persoana serioasa, empatica si cu simtul raspunderii;– Persoana organizata si rezistenta la stres;– Persoana autonoma, cu spirit de initiativa;– Excelente abilitati de comunicare atat scris cat si verbal.
Se ofera Valoarea totala si fixa a pachetului tau salarial se va incadra intre 2300-2700 lei net in functie de experienta pe care o ai. Vei avea cateva facilitati in plus platite de firma si perspective de dezvoltare si promovare pe termen lung intr-o companie multinationala.Candidatii trebuie sa fie pregatiti sa participle la un process de selectie.Aplicatille la acest post se pot complete mai jos si transmise pe adresa de mail: Marinela.petean@ro.nsg.com pana la data de 20.07.2022
Termen de aplicare 2022-07-20 00:00:00
GDPR

Aplica

Pentru a aplica, incarca CV, in format pdf sau jpg

  Prezentare companie
  Denumire Post Montator parbrize practicant
  Localitatea
  Descrierea postului

  Pilkington A. Romania SA este lider in domeniul de montaje parbrize ofera un post de vara pentru sustinerea montajelor auto si a serviciului de clienti. Perioada si programul de lucru sunt partial flexibile si se ofera pachet salarial atractiv.

  Cerinte Disponibilitate de a lucra in Sectorul 1 (Grivitei sau Albac) sau in Bacau, ca si ajutor de montator parbriz si ajutor receptioner in service.
  Se ofera Pachet salarial motivantDecontare transport in comun
  Termen de aplicare 2022-06-24 00:00:00
  GDPR

  Aplica

  Pentru a aplica, incarca CV, in format pdf sau jpg