Reparatii lovituri de piatra

Reparatii parbrize. Loviturile de piatra reprezinta deteriorarea cea mai comuna a parbrizelor. Acestea necesita reparatii din doua motive:

  1. Lovitura de piatra deranjeaza vizibilitatea, in consecinta siguranta in conducere.
  2. Orice soc termic sau mecanic poate cauza crapatura ulterioara ceea ce conduce la costul intreg al inlocuirii.

Care sunt conditiile in care lovitura de piatra poate fi reparata?

  1. Deteriorarea nu s-a extins semnificativ (defectul poate fi acoperit de o moneda de cel mult 50 bani).
  2. Portiunea deteriorata nu s-a poluat/murdarit. In general lovitura de piatra se repara in conditii optime daca in termen de 3-4 zile se apeleaza la specialistul in parbrize. Cu cat reparatia se efectueaza mai repede cu atat mai bine.

Decizia cu privire la posibilitatea de a efectua o reparatie sau necesitatea ca parbrizul sa fie schimbat ii apartine in ultima instanta tehnicianului Pilkington.

Reteaua de 27 locatii Pilkington – Centru de parbrize ofera serviciul de reparatii parbrize (vezi harta aici).

Callcenter Pilkington poate apelat la *9900.

Garantie:

Fiecare reparatie de lovitura de piatra este efectuata cu garantie nelimitata in timp. Acesta inseamna, ca in cazul in care o fisura pornste din punctul reparat Pilkington inlocuieste parbrizul pe propria cheltuiala.

Afla primul noutatile pe pagina noastra de facebook click aici sau te poti abona la canalul nostru de YouTube click aici

Pilkington Automotive Romania SA este o companie specializata pe montajul si vanzarea in distributie a parbrizelor si geamurilor auto. Compania este detinuta integral de Grupul NSG, unul dintre liderii mondiali in productia de sticla pentru constructii si industria auto. Mai multe informatii despre Grup: https://www.pilkington.com/

Avand o retea de 27 ateliere de montaj proprii si alti 23 de parteneri in diferite orase ale Romaniei, marca Centru de parbrize inseamna inca din 1995 solutia optima pentru inlocuirea parbrizelor pentru toate segmentele de piata si modelele prezente in Romania.

In anul 2007 Pilkington a achizitionat fosta Gimarom Invest Srl. si astfel reteaua de montaj parbrize functioneaza acum la standardele producatorului de parbrize de prim montaj.

Pilkington a dezvoltat parteneriate nationale cu majoritatea companiilor de asigurari ceea ce ofera solutii rapide si eficiente pa dosare Casco. Flotele de leasing operational aleg de asemenea serviciile de premium oferite de noi.