Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

Reparatii lovituri de piatra

Reparatii parbrize. Loviturile de piatra reprezinta deteriorarea cea mai comuna a parbrizelor. Acestea necesita reparatii din doua motive:

  1. Lovitura de piatra deranjeaza vizibilitatea, in consecinta siguranta in conducere.
  2. Orice soc termic sau mecanic poate cauza crapatura ulterioara ceea ce conduce la costul intreg al inlocuirii.

Care sunt conditiile in care lovitura de piatra poate fi reparata?

Deteriorarea nu s-a extins semnificativ (defectul poate fi acoperit de o moneda de cel mult 50 bani).

Portiunea deteriorata nu s-a poluat/murdarit cu praf sau alte substante.

Portiunea deteriorata nu trebuie sa fie uda – reparatia unei ciobituri de piatra nu poate fi reparata calitativ daca prezinta infiltratii de apa in orificiul de impact generat de piatra.

IMPORTANT – Se recomanda pentru realizarea unei reparatii de calitate ca imediat dupa impactul de piatra suferit de parbriz sa se aplice o pelicula de scotch pentru evitarea contaminarii zonei ce va urma sa fie reparata.

In general lovitura de piatra se repara in conditii optime daca in termen de 3-4 zile se apeleaza la specialistul in parbrize. Cu cat reparatia se efectueaza mai repede cu atat rezultatul final din punct de vedere al calitatii executarii reparatiei si a vizibilitatii, este mai bun.

Garantia reparatiei ciobiturii de piatra la Parbriz In cazurile putin probabile, in care dupa efectuarea unei reparatii de ciobitura de piatra, porneste o crapatura din locul reparatiei efectuate, parbrizul fisurat se va inlocui pe costul Pilkington, cu unul nou din gama comercializata de Pilkington din import propriu in baza facturii de reparatie emisa de Pilkington Automotive Romania SA la punctele sale de lucru.

IMPORTANTDecizia cu privire la posibilitatea de a efectua o reparatie sau necesitatea ca parbrizul sa fie schimbat ii apartine in ultima instanta tehnicianului Pilkington.

Reteaua de 30 locatii Pilkington – Centru de parbrize ofera serviciul de reparatii parbrize (vezi harta aici).

Callcenter Pilkington poate apelat la *9900.

Garantie: Fiecare reparatie de lovitura de piatra este efectuata cu garantie de 2 ani.

Afla primul noutatile pe pagina noastra de facebook click aici sau te poti abona la canalul nostru de YouTube click aici

Pilkington Automotive Romania SA este o companie specializata pe montajul si vanzarea in distributie a parbrizelor si geamurilor auto. Compania este detinuta integral de Grupul NSG, unul dintre liderii mondiali in productia de sticla pentru constructii si industria auto. Mai multe informatii despre Grup: https://www.pilkington.com/

Avand o retea de 30 ateliere de montaj proprii si alti 23 de parteneri in diferite orase ale Romaniei, marca Centru de parbrize inseamna inca din 1995 solutia optima pentru inlocuirea parbrizelor pentru toate segmentele de piata si modelele prezente in Romania.

In anul 2007 Pilkington a achizitionat fosta Gimarom Invest Srl. si astfel reteaua de montaj parbrize functioneaza acum la standardele producatorului de parbrize de prim montaj.

Pilkington a dezvoltat parteneriate nationale cu majoritatea companiilor de asigurari ceea ce ofera solutii rapide si eficiente pa dosare Casco. Flotele de leasing operational aleg de asemenea serviciile de premium oferite de noi.