Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

Parbrize auto Craiova | PILKINGTON

Parbrize Auto Craiova. REPARATII SAU INLOCUIRI. Cateva marci auto mai populare in Craiova Dolj: Volkswagen, Audi, BMW, Mercedes-Benz, Opel, Volvo, Toyota, Skoda, Seat, Renault, Peugeot, Nissan, Mitsubishi, Mazda, Land Rover, Kia, Jeep, Hyundai, Honda, Ford, Fiat, Dacia si altele.
Vezi aici ce spun clientii despre parbrize Pilkington. Citeste aici ultimele noutati.

Cauti parbrize auto Craiova?

Programare deschidere dosar CASCO, afla mai multe

Am notă de constatare CASCO – vreau programare montaj, afla mai multe

Oferta de pret si programare la inlocuirea parbrizului, afla mai multe

Poti suna direct Callcenter *9900 (L-V 8.00-18.00, S 8.00-13.00) Parbrize Auto Craiova.

Avand un atelier de montaj in judetul Dolj, marca Centru de parbrize inseamna inca din 1995 solutia optima pentru inlocuirea parbrizelor pentru toate segmentele de piata si modelele prezente in Romania.

Pilkington Centru de Parbrize Auto a dezvoltat parteneriate nationale cu majoritatea companiilor de asigurari ceea ce ofera solutii rapide si eficiente pe dosare Casco. Flotele de leasing operational din judetul Dolj aleg de asemenea serviciile de premium oferite de noi.

Socializam si pe facebook, te poti abona sa afli primul noutatile afla mai multe

Pilkington Romania – Centru de Parbrize

Gasiti usor locatiile partenere cautand pe Waze sau Google Map  Pilkington Craiova. In functie de experienta avuta, te rugam sa lasi si o recenzie pe google map.

La parteneri Pilkington iti mai poti schimba stergatoarele de parbriz sau repara parbrizul, in cazul in care a aparut o fisura mica.