Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

AUTOVULCANIZARE SRL

Parbrize auto Pilkington Botosani

Cauti parbrize auto Botosani ?

Partener Pilkington AUTOVULCANIZARE SRL pentru orasul Botosani

Programare deschidere dosar CASCO, afla mai multe

Am notă de constatare CASCO – vreau programare montaj, afla mai multe

Oferta de pret si programare la inlocuirea parbrizului, afla mai multe

Poti suna direct Callcenter *9900 (L-V 8.00-18.00, S 8.00-13.00) parbrize auto Botosani

Verifica AICI programul de lucru si adresele atelierelor service din Botosani .

Avand 2 ateliere de montaj partenere  in judetul BOTOSANI. Marca Centru de parbrize inseamna inca din 1995 solutia optima pentru inlocuirea parbrizelor pentru toate segmentele de piata si modelele prezente in Romania. Cateva marci auto mai populare in Brasov: Volkswagen, Audi, BMW, Mercedes-Benz, Opel, Volvo, Toyota, Skoda, Seat, Renault, Peugeot, Nissan, Mitsubishi, Mazda, Land Rover, Kia, Jeep, Hyundai, Honda, Ford, Fiat, Dacia si altele.

Pilkington Centru de Parbrize Auto a dezvoltat parteneriate nationale cu majoritatea companiilor de asigurari ceea ce ofera solutii rapide si eficiente pe dosare Casco. Flotele de leasing operational din judetul BOTOSANI aleg de asemenea serviciile de premium oferite de noi.

Socializam si pe facebook, afla mai multe

Pilkington Romania – Centru de Parbrize

Gasiti usor locatiile partenere cautand pe Waze sau Google Map  Pilkington Botosani. In functie de experienta avuta, te rugam sa lasi si o recenzie pe google map.

La cei doi parteneri iti mai poti schimba stergatoarele de parbriz sau repara parbrizul, in cazul in care a aparut o fisura mica.