Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

Parbrize Auto Pilkington

Parbrize auto SSANGYONG SSANG YONG KORANDO originale Pilkington sau aftermarket disponibile pe stoc cu distributie si montaj profesional in toata tara, vezi Reteaua Pilkington. Parbrize de calitate superioara cu garantie la montaj la preturi excelente pentru modelul SSANGYONG SSANG YONG KORANDO. Decontarea directa cu firmele de asigurare si livrarea prompta a parbrizelor la preturi corecte catre clientii nostri sunt argumentele principale pentru care majoritatea conducatorilor auto de SSANGYONG SSANG YONG KORANDO aleg Pilkington.

An Fabricatie: 97-

Parbrize SSANGYONG : 3 oferte »

Pilkington ofera cea mai mare gama de parbrize auto SSANGYONG din Romania, cu un stoc de peste 30.000 de parbrize, laterale, lunete si de o retea de distributie si montaj cu acoperire nationala.

Avem parbrize, geamuri laterale, geamuri de caroserie si luneta pentru SSANGYONG SSANG YONG KORANDO. Pentru identificarea exacta a reperului si oferta de pret va rugam sa sunati la cea mai apropiata locatie Pilkington: Reteaua Nationala Pilkington (25 de sucurslae in toata tara)