Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

Parbrize Auto Pilkington

Parbrize auto PORSCHE BOXTER 987 / CAYMAN 06- originale Pilkington sau aftermarket disponibile pe stoc cu distributie si montaj profesional in toata tara, vezi Reteaua Pilkington. Parbrize de calitate superioara cu garantie la montaj la preturi excelente pentru modelul PORSCHE BOXTER 987 / CAYMAN 06-. Decontarea directa cu firmele de asigurare si livrarea prompta a parbrizelor la preturi corecte catre clientii nostri sunt argumentele principale pentru care majoritatea conducatorilor auto de PORSCHE BOXTER 987 / CAYMAN 06- aleg Pilkington.

An Fabricatie: 05-

Parbrize PORSCHE : 10 oferte »

Pilkington ofera cea mai mare gama de parbrize auto PORSCHE din Romania, cu un stoc de peste 30.000 de parbrize, laterale, lunete si de o retea de distributie si montaj cu acoperire nationala.

Avem parbrize, geamuri laterale, geamuri de caroserie si luneta pentru PORSCHE BOXTER 987 / CAYMAN 06-. Pentru identificarea exacta a reperului si oferta de pret va rugam sa sunati la cea mai apropiata locatie Pilkington: Reteaua Nationala Pilkington (25 de sucurslae in toata tara)