Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

Parbrize Auto Pilkington

Parbrize auto MITSUBISHI L 200 II/PAJERO SPORT/MONTERO originale Pilkington sau aftermarket disponibile pe stoc cu distributie si montaj profesional in toata tara, vezi Reteaua Pilkington. Parbrize de calitate superioara cu garantie la montaj la preturi excelente pentru modelul MITSUBISHI L 200 II/PAJERO SPORT/MONTERO. Decontarea directa cu firmele de asigurare si livrarea prompta a parbrizelor la preturi corecte catre clientii nostri sunt argumentele principale pentru care majoritatea conducatorilor auto de MITSUBISHI L 200 II/PAJERO SPORT/MONTERO aleg Pilkington.

An Fabricatie: 97-06

Parbrize MITSUBISHI : 50 oferte »

Pilkington ofera cea mai mare gama de parbrize auto MITSUBISHI din Romania, cu un stoc de peste 30.000 de parbrize, laterale, lunete si de o retea de distributie si montaj cu acoperire nationala.

Avem parbrize, geamuri laterale, geamuri de caroserie si luneta pentru MITSUBISHI L 200 II/PAJERO SPORT/MONTERO. Pentru identificarea exacta a reperului si oferta de pret va rugam sa sunati la cea mai apropiata locatie Pilkington: Reteaua Nationala Pilkington (25 de sucurslae in toata tara)