Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

Parbrize Auto Pilkington

Parbrize auto HONDA ACCORD IV D3 AERODECK originale Pilkington sau aftermarket disponibile pe stoc cu distributie si montaj profesional in toata tara, vezi Reteaua Pilkington. Parbrize de calitate superioara cu garantie la montaj la preturi excelente pentru modelul HONDA ACCORD IV D3 AERODECK. Decontarea directa cu firmele de asigurare si livrarea prompta a parbrizelor la preturi corecte catre clientii nostri sunt argumentele principale pentru care majoritatea conducatorilor auto de HONDA ACCORD IV D3 AERODECK aleg Pilkington.

An Fabricatie: 86-90

Parbrize HONDA : 53 oferte »

Pilkington ofera cea mai mare gama de parbrize auto HONDA din Romania, cu un stoc de peste 30.000 de parbrize, laterale, lunete si de o retea de distributie si montaj cu acoperire nationala.

Avem parbrize, geamuri laterale, geamuri de caroserie si luneta pentru HONDA ACCORD IV D3 AERODECK. Pentru identificarea exacta a reperului si oferta de pret va rugam sa sunati la cea mai apropiata locatie Pilkington: Reteaua Nationala Pilkington (25 de sucurslae in toata tara)