Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

Ziua Mondiala a Calitatii 2018 – Calitatea elementul definitoriu al Pilkington Automotive Romania.

Ziua Mondiala a Calitatii 2018 – Calitatea elementul definitoriu al Pilkington Automotive Romania.

  • Organizatiile din lume care au drept element definitoriu Calitatea, printre care se numara si Pilkington, membra a grupului NSG, stabilesc anual o zi in care se marcheaza Ziua Calitatii, de regula in cea de a doua zi de joi din noiembrie.
  • In acest an “World Quality Day” a avut loc pe  8 noiembrie 2018.
  • Tema principala in aceasta zi speciala a fost – Calitatea: o problema de incredere ?   Aceasta tema este o buna oportunitate pentru a intari determinarea noastra de a produce si a servi clientii la nivelul de standard calitativ asteptat de acestia.https://www.youtube.com/watch?v=OV-LjxhcdcA

Increderea este o valoare.

Increderea a fost inclusa ca o aspiratie in Viziunea recent lansata in compania noastra si trebuie sa avem permanent un plan general de actiuni pentru a fi permanent lideri in Calitatea ce o oferim clientilor nostri.

Viziunea noastra este reprezentata de sintagma – “Noi suntem partenerul cu cel mai inalt grad de incredere”

Clientii nostri au incredere in noi, deoarece:

-Producem sticla de inalta calitate si siguranta.

-Noi acordam cel mai bun nivel serviciilor oferite clientilor nostri.

-Facem intotdeauna ce spunem ca vom face.

Calitatea – element esential in business-ul nostru.

  • Dincolo de produse, calitatea serviciului este determinata de: comunicarea profesionista cu clientii, confirmarea datei si orei, preluarea si predarea masinii, tratarea prompta a actelor de asigurari. Acestea sunt elemente esentiale in domeniul calitatii privind activitatea noastra.
  • Calitatea produselor Pilkington, serviciile prestate de personalul montator  in atelierele de montaj a parbrizelor, geamurilor laterale si lunetelor Pilkington, aspectul si curatenia din sediile noastre, in curte, la receptive… sunt deopotriva parti importante din calitatea prestata si reprezentata de noi !
  • De Ziua Mondiala a Calitatii au fost desfasurate discutii cu personalul companiei si a fost dezbatul rolul esential al acestora in cadrul echipei Pilkington Automotive Romania, un rol care este esential in asigurarea cat mai inalta a Calitatii din activitatea profesionala cotidiana, rol care trebuie permanent mentinut si imbunatatit pentru clientii companiei noastre.

“Calitatea nu este un act. Este un obicei”

                                                                      Aristotel

Echipa Pilkington Automotive Romania.

www.parbrize.ro