Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

Volkswagen,Skoda,Seat-clasa mica dar cu siguranta inalta.

Grupul VAG, constructorul german de automobile a introdus noi orientari  in conceptul de productie privind siguranta oferita clientilor sai aplicata si la clasa mica de autoturisme a grupului german.

Clasa mica de masini destinate traficului urban si nu numai, construite de VW ofera clientilor sai tehnologia de varf in domeniul SIGURANTEI.

Fanii acestei clase au remarcat marea dezvoltare a caracteristicilor de siguranță ale modelelor recente, cum ar fi Advanced Driver Assistance Systems (ADAS), camera atașată la parbriz pentru franarea de urgenta in caz coliziune si protectia pentru pietoni.

Fie ca vorbim despre VW UP, SKODA CITIGO sau SEAT MII, aceste 3 surori din familia VW, au caroserii similare cu mici diferente de detalii estetice, toate 3 au implementate pe parbrizele furnizate de Pilkington noile tehnologii in siguranta.

Asadar, mașina mică crește în siguranță, în parteneriat cu Pilkington, furnizorul OE al acestor modele.

Alegerea unui parbriz, geam lateral sau luneta Pilkington reprezintă, de asemenea, în piața pieselor de schimb aftermarket cele mai înalte standarde de calitate și siguranță pentru orice model de mașini.

Pilkington în Romania este prezent in 25 de centre de parbrize naționale unde comercializează și montează geamurile laterale, parbrizele și lunetele de prim montaj în regim aftermarket cu calitate Premium similara celor Originale.
PILKINGTON ROMÂNIA este partener direct si beneficiaza de decontare directa cu societatile de asigurare emitente de polite de asigurare de tip CASCO.

Pentru inlocuirea unui parbriz in regim Casco aveti nevoie de urmatoarele documente:
certificat de inmatriculare (talon)
carte de identitate
permis conducere
polita casco – copie
imputernicire – dupa caz de la propietar( de la firma leasing catre societatea utilizatoare sau persoana/reprezentant utilizator)
imputernicire – dupa caz de la propietar( de la societatea comerciala catre persoana/reprezentant utilizator).

Principalele servicii oferite clienților noștri sunt:

Durata montaj – 3 ore
Garantie 24 luni la deformatii optice, infiltratii de apa si exfofieri de strat.
Garantie montaj – 30 zile.
25 sedii de montaj, constatari daune si decontare pe Casco.
Plata Cash, Card, Card Avantaj în 3 rate egale fără dobânda de la Credit Europe Bank în toate sediile Pilkington Romania.

Suna acum la Call Center Pilkington *9900 

și solicita o oferta de pret pentru inlocuirea parbrizului masinii tale

Avem disponibile pe stoc o multime de repere la PRET PROMOTIONAL pentru toate modelele mărcilor auto.

Poti trimite un email cu solicitarea ta la adresa :

CallCenterPilkington@ro.nsg.com

Poti apela direct pentru informatii, dispecerii celor 25 locatii ale Pilkington Romania din rețeaua națională de centre de parbrize la numerele de telefon din lista ce se regaseste in link-ul de mai jos :

https://www.parbrize.ro/network

www.parbrize.ro

Echipa Pilkington Romania.