Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

Vizita inedita la Pilkington Centru de Parbrize Bucuresti

Continental Mark V este un coupe de lux personal care a fost comercializat de divizia Lincoln a Ford Motor Company din anul 1977 si până în 1979 în America de Nord. A patra generație a seriei Mark, Mark V a fost derivată de la predecesorul său Continental Mark IV, aducând o actualizare extinsă a designului interior și exterior. Deși vândut doar timp de trei ani, Mark V este cea mai bine vândută generație din seria Mark, cu 228.262 de exemplare produse.

Din echiparea Standard pentru toate modelele Mark V erau frânele cu discuri pe patru roți, ceas „Cartier” în relief cu caracteristică zi / dată și inclusiv aer condiționat cu control automat al temperaturii, geamuri electrice, scaunul șoferului electric cu șase direcții, antena radio electrică etc.

Compartimentul motorului unul cu adevarat gigantic, gazduieste un motor V8 de 7,5 L cu dubla-evacuare cu 400CP.

Mark V este cel mai lung coupe cu două uși  (5850mm) vândut vreodată de Ford Motor Company. Distinse prin designul exterior cu muchii ascuțite, temele de design ale lui Mark V, v-or fi adaptate vehiculelor Lincoln dupa anii 1980. In anul 1980, Mark V a fost înlocuit de Continental Mark VI.

Toate modelele Continental Mark V au fost asamblate alături de Lincoln Continental la uzina de asamblare Wixom, acum închisă, din Wixom, Michigan USA.

Intorcandu-ne la vizita avuta in sediul nostru din Floreasca, clientul, proprietarul acestui Lincoln, fiind un pasionat de masini americane a apelat la serviciile furnizate de personalul nostru pentru operatia de relipire si fixare oglinda retrovizoare.

Cautand diverse companii pe Google cu termenii, parbrize Bucuresti, parbrize auto, chiar  si parbrize Cluj, parbrize Timisoara, sau parbrize Pilkington, din toate rezultatele afisate clientul nostru a ales sediul Pilkington Centru de Parbrize Bucuresti Floreasca pentru serviciile prestate de personalul nostru care au nivel de 4,6 pe Google in recomandarile clientilor care au mai fost in locatia noastra.

Preluat rapid de colegii nostri din sediul de pe str.Albac 21, acestia au rezolvat rapid problema dezlipirii oglinzii retrovizoare de pe parbrizul original al Lincoln-ului care are un rulaj total de numai 40000 mile.

Asa cum a fost descris anterior acest model Continental venit in sediul nostru se prezenta intr-o stare perfecta, dovada clara fiind filmuletul facut de colegul nostru din sediu.

Trebuie sa retineti ca in toate sediile Pilkington din cadrul retelei nationale Centru de Parbrize, asiguram servicii de relipire oglinzi cazute de pe parbrizele montate de clienti in alte unitati service sau de diversi montatori liber profesionisti, asiguram servicii de reparare a ciobiturilor de piatra in parbrize, asiguram montajul si comercializarea de parbrize, geamuri laterale si lunete auto OEM marca Pilkington.

Suntem principalii parteneri ai societatilor de Asigurari Auto, pentru care realizam clientilor asigurati, procedurile de constatari daune elemente vitrate cu decontare directa pe politele de asigurari de tip Casco.

Aveti parbrizul spart si doriti o oferta de pret pentru inlocuire acestuia ? Folositi formularul cerere de oferta  –  https://parbrize.ro/oferta-de-pret-si-programare-la-inlocuirea-parbrizului/

Aveti parbrizul spart si doriti inlocuirea acestuia pe Casco si aveti deja facuta constatare la inspectorii societatii de asigurare Casco detinuta ? Este simplu accesati pagina noastra unde completati cateva date de contact, incarcati nota de constatare si in cel mai scurt timp veti fi contactat de operatorii nostri pentru programarea la inlocuire pe Casco – https://parbrize.ro/am-nota-de-constatare-casco-vreau-programare-montaj/

Aveti parbrizul spart si doriti inlocuirea acestuia pe Casco ? La sediile Pilkington realizam procedurile de deschidere dosare de constatare elemente vitrate cu decontare directa pe Casco.

Pentru programari online utlizati formularul nostru – https://parbrize.ro/programare-deschidere-dosar-casco/

Avem disponibila pentru clienti si o linie telefonica care face legatura cu Callcenter-ul Pilkinton la numarul *9900 care va ofera toate informatiile necesare din domeniul elemtentelor vitrate auto, oferte de pret, programari, suport pentru asigurarile de tip Casco si multe alte servicii.