Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

Viitorul electric al mijloacelor de transport persoane echipate de Pilkington.

Expozitia BUSWORLD 2017 de la KORTRIJK (BELGIA)

In acest articol va prezentam cateva noi modele lansate la Expozitia autovehiculelelor destinate transportului de persoane BUSWORLD de la KORTRIJK (BELGIA), modele care sunt incadrate in gama de autovehicule cu emisii 0 de co2, echipate cu geamurile si parbrizele Pilkington.

HEULIEZ o importanta companie franceza constructoare din domeniul auto care produce vehicule in serie limitata  a prezentat in cadrul acestei expozitii 2 noi modele de autovehicule destinate transportului urban de persoane .

Modelul LINIUM produs de mai sus amintitul HEULIEZ , este un autobuz de ultima generatie, total electric,  cu emisii 0, care este echipat in ceea ce priveste geamurile si parbrizele acestui model de catre Pilkington.

VECTIA este constructorul spaniol de autovehicule de transport urban de persoane, prezent la fiecare expozitie in domeniu de aceasta data a prezentat la expozitia BUSWORLD de la KORTRIJK (BELGIA), modelele total electrice VERIS 12  si WOLTA, echipate de partenerul furnizor de geamuri si parbrize auto Pilkington.

VDL, constructorul olandez de autovehicule de transport persoane consacrat in domeniu s-a prezentat la aceasta importanta expozitie cu modelul electric numit CITEA cu caracteristici specifice transportului urban,la  fel cu emisii 0, si acest model precum si toate modelele produse de olandezii de la VDL sunt de asemenea echipate cu geamuri si parbrize auto furnizate de Pilkington.

Viitorul este electric si tendinta emisiilor 0 in cazul autovehiculelor de transport urbane va fi prezenta pe din ce in ce mai multe modele ale constructorilor consacrati in domeniu.

Fie ca vorbim despre MERCEDES, MAN, SETRA, VOLVO, NEOPLAN, VDL este aproape imposibil ca modelele acestor constructori sa nu aiba in componenta lor geamurile si parbrizele produse de Pilkington.

Pilkington este liderul mondial in producatia de sticla si liderul numarul 1 in productia de geamuri auto care echipeaza branduri auto din intreaga piata auto mondiala atat pentru echiparea de origine din fabricatia modelului respectiv cat si pentru inlocuirea ulterioara ca repere comercializate de reteaua internationala a Pilkington.

Cu o experienta nationala de peste 25 de ani in domeniu geamurilor auto Pilkington Automotive Romania pune la dispozitie tuturor clientilor toata gama de parbrize pentru autovehicule comerciale de transport persoane si marfuri in toate cele 25 locatii din reteaua de centre de parbrize.

In toate locatiile Pilkington aveti posibilitatea de a beneficia de toate serviciile de consiliere in identificare, ofertare si vanzare a reperelor din portofoliul Pilkington, constatare si intocmire de documentatie a dosarelor de daune geamuri auto pentru clientii care detin polite Casco emise de societatile de asigurari auto, montaj si asigurarea garantiei tuturor serviciilor oferite la cele mai inalte standarde de calitate.

Pilkington Romania este partener direct si beneficiaza de decontare directa cu societatile de asigurare emitente de polite de asigurare de tip CASCO.

Pentru inlocuirea unui parbriz in regim Casco aveti nevoie de urmatoarele documente:
-certificat de inamatriculare (talon)
-carte de identitate
-permis conducere
-polita casco – copie
-imputernicire – dupa caz de la propietar( de la firma leasing catre societatea utilizatoare sau persoana/reprezentant utilizator)
-imputernicire – dupa caz de la propietar( de la societatea comerciala catre persoana/reprezentant utilizator)

Ne gasiti pe WWW.PARBRIZE.RO sau apeland telefonic CallCenter-ul Pilkington Romania la numarul unic cu tarif normal *9900.

Echipa Pilkington Romania.