Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

Vauxhall Prince Henry 1914 parbriz nou construit de Pilkington Classics

Vauxhall Prince Henry 1914 – parbriz nou construit de Pilkington Classics 

Propietarul superbului Vauxhall PRINCE HENRY din anul 1914 detinul de englezul John Burges, in timp ce se deplasa catre un important eveniment de expozitie de masini clasice din Londra (London Classic Car Show – LCCS), a avut parte de neplacuta sittuatie de a sparge parbrizul acestui rar exemplar chiar inaintea prezentarii in cadrul expozitiei.

Avand o situatie neplacuta, dl.John Burgess a apelat la serviciile colegilor nostri de la Pilkington Classics care au intervenit cu rapiditate si au construit parbrizul pentru acest Vauxhall Prince Henry intr-un timp record.

Managerul Nick Gardiner a obtinut prin transferul sticlei afectate matrita necesara turnarii sticlei pentru parbriz, iar specialistul Ian Cook a demontat cu atentie si foarte delicat rama parbrizului pregatind totul pentru expeditia de urgenta in Finlanda in fabrica din Laitila.

Reusind in timp record sa obtina parbrizul pentru acest Vauxhall Prince Henry – Nick Gardiner ne anunta incantat ca a readus pe strada acest model rar si ca Pilkington Classics au capacitatea de a reconstitui si produce parbrize pentru modelele clasice, fapt demonstrat prin prezentarea acestui model la London Classic Car Show – LCCS.

www.parbrize.ro