Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

Tratamentul Hidrofob Aquapel, noul serviciu destinat clientilor Pilkington

Aquapel este solutia care schimba modul în care șoferii văd drumul pe timp de ploaie. Acesta poate fi, de asemenea, utilizat pe orice tip de suprafata de sticla care are nevoie de claritate.

Dezvoltat și brevetat pentru prima dată de PPG Industries, lideri în tehnologia sticlei și acum deținut de PGW Auto Glass, Aquapel Glass Treatment reprezintă un produs care promovează siguranța automobilelor. Proiectat pentru aplicații profesionale pe parbriz, geamuri laterale, geamuri spate, uși de duș din sticlă sau orice altă suprafață de sticlă, Aquapel este un tratament de sticlă de lungă durată care:

  • Respinge ploaia pentru o vedere remarcabil îmbunătățită
  • Facilitează curățarea gheții, zăpezii și chiar a murdăriei
  • Reduce strălucirea în ploaie, mai ales noaptea
  • Ajută la eliminarea petelor de apa și depunerilor de calcar.

Aquapel este un tratament hidrofob pentru sticlă, special, care se aplică în doar 10 minute pe parbrizul mașinii, pentru a permite o vizibilitate clară în trafic pe timp ploios. Îmbunătățește vizibilitatea cu 34% și durează până la 6 luni.

Aquapel – Tratamentul hidrofob pentru sticla este un produs care promoveaza siguranta.

Pilkington, deasemenea este reprezentant direct al Sigurantei destinate conducatorilor auto si pasagerilor participanti la trafic prin produsele de sticla vandute in toate domeniile la nivel mondial.

Pilkington Automotive Romania, prin sediile retelei nationale Centru de Parbrize introduce in gama de servicii destinate clientilor Tratamentul hidrofob pentru sticla realizat prin gama de produse Aquapel.

Produsele Aquapel sunt disponibile in reteaua nationala Pilkington Centru de Parbrize si pot aplicate pe parbrize, geamuri laterale si lunete auto prin intermediul personalului profesionist din atelierele de montaj din retea.

Costul unui tratament Aquapel cu aplicarea inclusa in sediile noastre este de 49 lei tva inclus.