Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

Suceava – inlocuire parbrize la camioanele transportatorilor, activitate intensa in perioada de Carantina.

Alegeți Centru de Parbrize Pilkington Suceava!
Personal profesionist, programari rapide, stoc disponibil de parbrize pentru orice model auto, constatare cu decontare directa pe Casco.
Programari rapide pentru montajul parbrizelor de Autocare si Camioane.

🚩Inlocuire parbrize camioane cap tractor din gama VOLVO MAN SCANIA pentru trasportatorii auto din SUCEAVA.

Pot sa imi schimb parbrizul in Suceava ?
Ordonanța Militară nr. 8 din data de 09.04.2020 emisa de autoritati, prevede la punctul 3 că:

👉 𝐸𝑠𝑡𝑒 𝑝𝑒𝑟𝑚𝑖𝑠𝑎̆ 𝑐𝑖𝑟𝑐𝑢𝑙𝑎𝑡̦𝑖𝑎 𝑖̂𝑛 𝑎𝑓𝑎𝑟𝑎 𝑙𝑜𝑐𝑢𝑖𝑛𝑡̦𝑒𝑖/𝑔𝑜𝑠𝑝𝑜𝑑𝑎̆𝑟𝑖𝑒𝑖 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑎𝑐ℎ𝑖𝑧𝑖𝑡̦𝑖𝑎 𝑑𝑒 𝑎𝑢𝑡𝑜𝑣𝑒ℎ𝑖𝑐𝑢𝑙𝑒, 𝑝𝑖𝑒𝑠𝑒 𝑑𝑒 𝑠𝑐ℎ𝑖𝑚𝑏 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑎𝑢𝑡𝑜𝑣𝑒ℎ𝑖𝑐𝑢𝑙𝑒 𝑠̦𝑖 𝑠𝑒𝑟𝑣𝑖𝑐𝑖𝑖 𝑑𝑒 𝑟𝑒𝑝𝑎𝑟𝑎𝑡̦𝑖𝑖 𝑎𝑢𝑡𝑜.

👉Pentru deplasarea la sediul Centru de Parbrize Pilkington Suceava, completati o Declaratie pe proprie raspundere in forma actualizata, unde veti completa locul deplasarii ( sediul Pilkington Centru de Parbrize) si veti bifa optiunea – „2. asigurarea de bunuri care acoperă necesitățile de bază ale persoanelor și animalelor de companie/domestice;”

Pentru informatii, oferte de pret si programari la montaj puteti apela numarul de telefon al Callcenter Pilkington📱📲☎️📞 *9900 sau puteti utiliza cele 3 formulare din site-ul nostru :

📌Pentru oferte de pret – https://parbrize.ro/oferta-de-pret-si-programare-la-inlocu…/

📌Pentru persoanele ce detin o nota de constatare emisa de asiguratori si doresc realizarea lucrărilor la Pilkington – https://parbrize.ro/am-nota-de-constatare-casco-vreau-prog…/

📌Pentru programari la deschiderea dosarelor de constatare elemente vitrate cu decontare directa pe Casco – https://parbrize.ro/programare-deschidere-dosar-casco/

Va asteptam.