Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

Revolutie in tehnologia de degivrare a parbrizului – Parbrizul climatic.

Revolutie in tehnologia de degivrare a parbrizului – Parbrizul climatic.

Specialistii in domeniul tehnologiilor inovatoare aplicate pe sticla destinata domeniului auto au revolutionat total tehnologia de degivrare a parbrizului.

S-ar putea să vă gândiți că tehnologia degivrarii parbrizului nu este o prioritate pentru cercetarea in domeniu, totusi, incepand cu anul  2017 a fost lansat ca echipare pe modelele produse de grupul VAG – parbrizul climatic.

Cu ce se deosebeste el de un parbriz incalzit? Prin simplul fapt ca nu mai exista acele fire conductoare vizibile in campul vizual al soferului cat si a pasagerului.

Si atunci, cum functioneaza ?

Parbrizul foloseste in locul firelor conductoare o pelicula conductiva din argint ce se regaseste intre straturile de sticla. Aceasta este integrata in parbriz si transforma curentul electric cu rezistenta maxima de 400-500 de wați  in caldura. In plus, pelicula este invizibila pentru ochiul uman, mai mult decat atat, pelicula aceea va scapa utilizatorul masinii de probleme si vara , atunci cand stratul de argint al peliculei dintre straturile parbrizului va reflecta razele soarelui. Specialistii ne mai transmit faptul ca o masina echipata cu un astfel de parbriz va inregistra temperaturi cu 15 grade Celsius mai reduse pe timp de vara.

Noua tehnologie a parbrizului climatic este deja echipata pe noile modele ale marcii VW precum Golf, Golf Sportsvan, Tiguan, Sharan, Passat si Passat Variant, iar pretul acestui tip de parbriz cu tehnologia de degivrare inovatoare variaza in functie de model, urmand ca aceasta tehnologie sa fie aplicata si pe piata auto din SUA.

Mai jos aveti un exemplu video pe un model VW al modului de functionare a degivrarii parbrizului prin noua tehnologie aplicat :

Pilkington este lider in furnizarea pe plan mondial al parbrizelor, geamurilor laterale si lunetelor auto care insusesc ultimelele tehnologii existente in domeniu.

Cu o experienta nationala de peste 25 de ani in domeniu geamurilor auto Pilkington Automotive Romania pune la dispozitie tuturor clientilor toata gama de parbrize pentru autovehicule comerciale de transport persoane si marfuri in toate cele 25 locatii din reteaua nationala de centre de parbrize.

Pilkington Automotive Romania este lider in parteneriatul cu companiile de asigurari auto emitente de polite Casco si al flotelor de inchirieri auto privind serviciile de inlocuire parbrize, geamuri laterale si lunete auto similare cu cele echipate de prim montaj de producatorii auto.

In cadrul retelei nationale de centre de parbrize, in toate cele 25 locatii, Pilkington Romania, asigura clientilor sai prin personalul sau autorizat parteneriatul cu principalele societati de asigurari auto existente pe piata asigurarilor.

In prezent Pilkington Automotive Romania asigura serviciile de constatari si intocmire dosare dauna a avariilor parbrizelor, geamurilor laterale si lunetelelor auto pentru urmatoarele companii de asigurari :

ALLIANZ TIRIAC     ASIROM      GROUPAMA      GOTHAER      OMNIASIG     GENERALI      UNIQA .

La Pilkington cu doar 5 documente si un timp maxim de 20 minute petrecut in filialele noastre, personalul nostru intocmeste si efectueaza intrega procedura de constatare a daunelor geamurilor auto pentru clientii ce detin polite Casco la societatile de asigurari mai sus amintite.

Actele necesare la deschiderea dosarului de dauna:

  • Talonul de inmatriculare al masinii (original);
  • Buletinde identitate sau carte de identitate (original);
  • Permisul de conducere (original);
  • Contractul de asigurare facultativa CASCO;
  • Imputernicire de la leasing (unde este cazul) sau de la firma utilizatoare pentru delegatul care se prezinta cu autoturismul avariat si stampila firmei utilizatoare;

In toate locatiile Pilkington aveti posibilitatea de a beneficia de toate serviciile de consiliere in identificare, ofertare si vanzare a reperelor din portofoliul Pilkington, constatare si intocmire de documentatie a dosarelor de daune geamuri auto pentru clientii care detin polite Casco emise de societatile de asigurari auto, montaj si asigurarea garantiei tuturor serviciilor oferite la cele mai inalte standarde de calitate.

Mai multe detalii privind informatiile celor 25 locatii ale Pilkington Romania, puteti gasi vizitand site-ul nostru:

www.parbrize.ro

Pentru detalii, oferte de pret si consiliere clienti apeland la numarul unic cu tarif normal *9900  sau pe email la adresa – CallCenterPilkingto@ro.nsg.com.

Echipa Pilkington Romania .