Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

Range Rover VELAR – inlocuire parbriz la Pilkington Centru de Parbrize Craiova

Range Rover VELAR , vizita in sediul Pilkington Centru de Parbrize din Craiova pentru inlocuire parbriz in baza serviciilor premium destinate clientilor asigurati cu politele de tip Casco.

Extravagant, impunator si rafinat, acest VELAR a parcurs in sediul nostru toate etapele prevazute in procesul de realizare a procedurii de constatare dauna cu decontare directa pe Casco pentru elemente vitrate.

Una din cele mai importante etape ale procesului premergator inlocuirii parbrizului pe Casco este efectuarea pozelor, ocazie de care personalul sediului din Craiova a profitat delectandu-ne cu cateva imagini prezentate mai jos.

Avand un rulaj realizat de numai 12000 km, VELAR si proprietarul sau au cunoscut efectele distructive ale parbrizului in urma impactului de piatra provenita din trafic.

In baza asigurarii facultative de tip Casco din dotare, urmatoare superbul VELAR a primit un nou parbriz original Pilkington de prim montaj de fabrica cu logo-ul Range Rover dotat cu echiparea pentru fixarea camerelor si radarelor de asistenta ADAS in baza unei comezi speciale.

De retinut, foarte important este faptul ca detinem in stocuri parbrize ca – parbriz Range Rover Evoque, parbriz Range Rover Sport, parbriz Range Rover Discovery, parbriz Land Rover Freelander , parbriz auto Range Rover.

Pilkington Centru de Parbrize Craiova este sediul Pilkington cunoscut in Craiova avand o experienta in activitate continua de peste 20 ani la adresa din Str. Nicolae Romanescu, Nr. 63A

Cu un personal atent instruit, profesionist, pasionat si apreciat asa cum rezulta din pozitionarea pe Google Maps si din recenzile clientilor care au beneficiat de serviciile oferite, Pilkington Centru de Parbrize Craiova face fata cu brio tuturor provocarilor rezultate in montaje profesioniste a parbrizelor chiar si in cazurile modelelor exclusiviste, precum acest RANGE ROVER VELAR.

Pilkington Automotive Romania este urmatorul agent comercial in ierarhia reprezentantelor marcilor auto existente in Romania care comercializeaza elemente vitrate avand la baza toate certificarile si omologarile conform legislatiei interne si internatioanle, fiind permanent in conformitate cu prevederile si standardele impuse de constructorii marcilor auto existe pe piata auto.Este foarte important de retinut ca fiecare sucursala Pilkington din reteaua Centru de Parbrize este autorizata de catre Registrul Auto Roman si detine toate certificarile de functionare, comercializare si colaborare cu societatile de asigurari din Romania, avand in fiecare sucursala personal special pregatit si agreat in intocmirea dosarelor de constatari daune cu decontare directa conform procedurilor fiecarei societati de asigurare. Suntem partenerii companiilor de asigurari Casco, avand 28 centre de constatari daune cu decontare directa.


Misiunea firmei pe piata romaneasca este de a activa ca un partener credibil si de lunga durata in domeniul distributiei si a montajului de geamuri auto.
Strategia grupului este atragerea si satisfacerea consumatorului final prin servicii complete, la cel mai inalt nivel calitativ.
Viitorul pentru noi inseamna adaptarea permanenta la noile exigente ale clientilor. Investitia in perfectionare ne va deosebi permanent de competitor.

Puteti solicita informatii despre parbrize, geamuri laterale si lunete auto privind disponibilitatea si compatibilitatea pentru modelul dumneavoastra apeland numarul de telefon *9900 sau pe email la adresa callcenterpilkington@ro.nsg.com