Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

Premiul de Excelenta in Calitate si Livrare oferit de Honda pentru Pilkington in Brazilia

Începutul istoriei Honda în Brazilia are loc pe 26 octombrie 1971, în cartierul Pompeia din São Paulo / SP. Odată cu fondarea Honda Motor Brasil Ltda, Honda a introdus in Brazilia motocicletele proprii contribuind constant la popularitatea acestora în țară.

În 1992, prima mașină importată de Honda Automóveis do Brasil Ltda a ajuns în portul Santos-SP: un Honda Accord! La scurt timp, Civic, Odyssey și Prelude au ajuns și aici. Era începutul importurilor de mașini, pregătind piața pentru fabrica pe care va fi construita în Brazilia câțiva ani mai târziu.

Cu 400 de muncitori la inceput, in anul 1997 s-a construit o noua fabrică în Brazilia. Construita în Sumaré / SP, Honda Automóveis producea in anul 1997 la început 20 de unități Civic pe zi. Astăzi, fabrica a atins deja marca 1.500.000 de mașini produse, inclusiv modelele: City, Fit, HR-V, pe lângă New Civic Generation 10! În prezent, mai mult de 500 de mașini sunt produse pe zi.

Inca din anul 1992, de la primul model Accord importat in piata auto din Brazilia, Honda avea parteneriat de colaborare, furnizare si echipare cu elemente vitrate produse Pilkington divizia producatoare de sticla pentru domeniul auto.

Pentru a spori naționalizarea componentelor modelelor Honda și pentru a consolida dezvoltarea modelelor care răspund din ce în ce mai mult așteptărilor specifice ale consumatorilor din America de Sud, in februarie 2014 s-a inaugurat Centrul de Cercetare și Dezvoltare Automobilă din Sumaré / SP, care a devenit unul dintre principalele centre de dezvoltare Honda din afara axei Japonia – Statele Unite.


În 2016, Honda Automoveis a sărbătorit mai multe date speciale: 45 de ani de prezență în Brazilia, 40 de ani de la fabrica din Manaus și producția primei noastre motociclete produse pe sol brazilian, CG, care a câștigat chiar și o ediție aniversară comemorativă, pe lângă 35 de ani ai consorțiului Honda. Anul a fost marcat și de lansări importante: a zecea generație a modelului emblematic al mărcii în segmentul mașinii, New Civic Generation 10 și, desigur, mult așteptatul Africa Twin.

In fiecare an, Honda divizia marcii in Brazilia si-a premiat furnizorii care au indeplinit toate criteriile de furnizare si livrare a componentelor necesare liniilor de productie modelelor Honda din Brazilia, conferindu-le premii ca recunostinta pentru parteneriatele fructuoase desfasurate cu deplina seriozitate.

In data de 29 iulie 2020, in cadrul ceremoniei de premiere a furnizorilor anului 2019, Pilkington divizia Automotive, membra a grupului NSG  – (liderul mondial in productia, si comercilizarea produselor de sticla) producatoare de elemente vitrate destinate modelelor produse de HONDA, a primit premiul de Excelenta in Calitate si Livrare, un premiu oferit celor mai buni furnizori, parteneri de baza ai marcii Honda.

www.parbrize.ro