Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

Porsche 944 si esuarea reparatiei ciobiturii de parbriz prin tehnica Do it yourself facuta de proprietar acasa.

Porsche 944 an 1989 – parbriz inlocuit dupa incercarea de reparatie a unei ciobituri prin tehnica „Do it yourself” facuta de proprietar acasa.

Proprietarul superbului model Porsche 944, un model restaurat in proportie de 99%, model incadrabil in scurt timp in categoria Classic Car, detinut de  dl.Ionacu M. a apelat la serviciile de inlocuire a parbrizului la Pilkington Centru de Parbrize Bucuresti.

Trecand printr-un amplu proces de restaurare, in care caroseria a fost revizuita total de acesta, interiorul de asemenea si acesta revizuit de o echipa de specialisti, proprietarul indemnat de multimea de produse, oferte si proceduri descrise in clipuri video, prezente pe internet si Youtube a decis sa isi repare acasa parbrizul original Porsche, care avea o simpla ciobitura de piatra prin procedeul „Do it your self”, fara a realiza riscurile de deteriorare ce pot aparea in cursul unei asemenea operatiuni.

Povestindu-ne cum a ajuns sa apeleze la serviciile noastre , ne-a descris cum a achizitionat un kit de reparatie ciobitura in valoare de 50 lei de pe un site si cu ajutorul unui video clip de pe Youtube a procedat la efectuarea operatiei de reparatie acasa in garajul masinii sale, operatie care a avut un deznodamant dezamagitor si costisitor pentru proprietarul bine intentionat in a-si finaliza procesul de restaurare a superbului sau Porsche 944.

Fara intentie, a reusit sa provoace in timpul procesului de reparatie de la o ciobitura, o fisura instanta pe o suprafata de pe 60 – 70 cm, pecetluind definitiv soarta parbrizului original Porsche.

Dezamagit de situatie si de ofertele tentante, frumos prezentate si detaliate pe internet si Youtube, a decis sa apeleze la profesionistii in domeniul parbrizelor cu o solicitare, in prima faza de a repara efectele actiunii sale asupra parbrizului, mai exact la Pilkington Centru de Parbrize Bucuresti.

La sediul nostru, nu s-a putut decat constata necesitatea inlocuirii parbrizului deoarece reparatia nereusita de acasa a distrus definitiv parbrizul.

Imediat consilierii nostri au cercetat stocurile existente si au reusit sa aduca pe comanda in maxim 7 zile lucratoare din reteaua externa Pilkington , parbrizul original echipat pe acest model Porsche.

Dupa 7 zile, focoasa rosie a primit un nou parbriz si clientul declarandu-se la final multumit si fericit ca a finalizat cu ajutorul nostru proiectul de restaurare.

Avand in vedere cazul prezentat si in urma inmultirii situatiilor petrecute similare cu cea al domnului Ionascu M. –  Pilkington Automotive Roamania SA –  NU RECOMANDA EFECTUAREA REPARATIILOR DE PERSONAL NEATORIZAT SI NEEXPERIMENTAT.

Multe din materialele existente in prezent la comercializare pe internet sub forma de kituri de reparatie, nu sunt intotdeauna omologate, autorizate si testate anterior. Costurile acestora sunt similare cu costul efectuarii reparatiilor in centre autorizate, facute de personal calificat si experimentat.

Pilkington Automotive Romania prin reteaua nationala Centru de parbrize in toate cele 27 sedii nationale efectueaza reparatii parbrize cu materiale omologate si personal atent calificat si experimentat.

Serviciile prestate in sediile noastre sunt asigurate cu Garantie , in cazul ciobiturilor de piatra, Pilkington Automotive Romania asigura GARANTIE PE VIATA.

Asadar recomandam tuturor pasionatilor sa nu efectueze aceste operatiuni acasa sau prin intermediul „specialistilor” care asigura la domiciliu aceste reparatii .

Nu va lasati tentati de ofertele aparent avantajoase de pe internet, de genul binecunoscutelor ţepe ca dispozitivul care va reduce consumul masinii prin simpla introducere in lacasul brichetei, decarbonizarea motorului prin curatarea magica cu ajutorului unui dispozitiv a depunerilor din motor, toate acestea realizate de un personal neautorizat si calificat poate produce doar pagube.

 Nu efectuati reparatii acasa ale ciobiturilor de piatra din parbriz, lasati specialistii in domeniu sa isi asume toate riscurile posibile. Alegeti intotdeauna servicii care sunt asigurate cu Garantie , in cazul Pilkington Automotive Romania – GARANTIA PE VIATA LA REPARATIA CIOBITURILOR DE PIATRA.

Este foarte important de retinut ca fiecare sucursala Pilkington din reteaua Centru de Parbrize este autorizata de catre Registru Auto Roman si detine toate certificarile de functionare, comercializare si colaborare cu societatile de asigurari din Romania, avand in fiecare sucursala personal special pregatit si agreat in intocmirea dosarelor de constatari daune cu decontare directa conform procedurilor fiecarei societati de asigurare.

Pilkington Automotive Romania este urmatorul agent comercial in ierarhia reprezentantelor marcilor auto existente in Romania care comercializeaza elemente vitrate avand la baza toate certificarile si omologarile conform legislatiei interne si internatioanle, fiind permanent in conformitate cu prevederile si standardele impuse de constructorii marcilor auto existe pe piata auto.

La fiecare produs comercializat in reteaua Pilkington veti primi din partea personalului abilitat pe langa documentele fiscale legale si certificatele de conformitate si omologare a produsului respectiv achizitionat, lucru foarte rar intalnit in domeniul comercializarii si montajului parbrizelor, geamurilor auto si lunetelor auto din tara noastra.

Misiunea firmei pe piata romaneasca este de a activa ca un partener credibil si de lunga durata in domeniul distributiei si a montajului de geamuri auto. 
Strategia grupului este atragerea si satisfacerea consumatorului final prin servicii complete, la cel mai inalt nivel calitativ.
Viitorul pentru noi inseamna adaptarea permanenta la noile exigente ale clientilor. Investitia in perfectionare ne va deosebi permanent de competitori.

Suntem partenerii companiilor de asigurari Casco, avand 27 centre de constatari daune cu decontare directa.

Avem disponibile pe stoc o multime de repere la PRET PROMOTIONAL pentru toate modelele mărcilor auto.

Poti apela direct pentru informatii, dispecerii celor 27 locatii ale Pilkington Romania din rețeaua națională de centre de parbrize la numerele de telefon din lista ce se regaseste AICI

www.parbrize.ro