Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

Pilkington Romania si recordurile de operativitate oferite Agentiilor de Turism in startul sezonului estival 2017.

Pilkington Romania si recordurile de operativitate oferite Agentiilor de Turism in startul sezonului estival 2017.

Reteta operativitatii Pilkington.

Se receptioneaza (azi,26.04.2017, orele 8.30) in filiala Filaret – Istrati, 2 bucati autocare de ultima generatie, un superb BEULAS IXION spaniol varianta extra-lung 14.5 m (la baza conceput pe platforma de VOLVO) an 2016 si un superb SETRA S515HD varianta lungime 12m, an 2016.
Ambele autocare apartin unor importanti operatori din domeniul turismului care se pregatesc de noul sezon estival 2017 prin inlocuirea parbrizelor in baza politelor de asigurare CASCO emise de Allianz Tiriac ( pentru Beulas Ixion) si respectiv Omniasig ( pentru Setra S515HD).

La orele 9.30 sunt finalizate procedurile de receptie si intocmire a dosarelor de constatari daune specifice societatilor de asigurare si trimise spre aprobarea demararii lucrarilor de montaj si a decontarii sumelor rezultate in urma montajului, trimise in timp real spre analiza societatilor de asigurare amintite.

Orele 11.30 si deja acceptele de plata sunt emise pentru efectuarea montajului noilor parbrize.

Lucrarile continua prin preluarea cu rapiditate de catre personalul profesionist de montaj din atelierul filialei Istrati-Filaret si se demareaza operatia de demontare si remontare a parbrizelor, termenul limita de livrare pentru plecarea in cursele programate ale acestor 2 autocare fiind pana la orele 20.00.

Orele 13.00 si ambele autocare sunt gata pentru a fi echipate cu parbrizele PILKINGTON existente in stoc echipate cu toate dispozitivele de siguranta rutiera de ultima generatie ca franarea de urgenta la coliziune si protectia pietonilor prin camerele de supraveghere montate pe aceste parbrize de catre fabricantii acestor modele.

La orele 14.00 parbrizele autocarelor sunt deja montate cu ajutorul echipei de montatori profesionisti prin intermediul folosirii celor mai calitativi adezivi speciali folositi la lipirea parbrizelor cu timpi rapizi de uscare.

Orele 18.00, clientii receptioneaza lucrarile de montaj ale noilor parbrize se emit certificatele de garantie a lucrarilor si se predau autocarele soferilor insotitori.

Beulas Ixion a plecat din filiala Filaret cu destinatia Barcelona – Spania si Setra 515HD cu destinatia Paris – Franta in conditii de maxima siguranta, calitate si vizibilitate oferite parbrizele Pilkington si de personalul profesionist al filialei noastre.

Pilkington Automotive Romania , va asteapta si pe dumneavoastra in cele 25 locatii din reteaua nationala de centre de parbrize cu aceleasi servicii de calitate, profesionalism si operativitate ce au fost descrise de colegii de la Pilkington -Istrati-Filaret.

Fie ca detineti o polita Casco de asigurare pentru daunele geamurilor auto, fie ca sunteti interesati de serviciile noastre, ne puteti contacta la numarul unic cu tarif normal al Callcenter-ului Pilkington – *9900 sau ne puteti gasi si pe website-ul Pilkington Romania pe
WWW.PARBRIZE.RO

Echipa Pilkington Romania.