Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

Pilkington, prezent la targul feroviar – InnoTrans – Berlin,Germania.

InnoTrans, editia anului 2018, organizata la Berlin, este cel mai mare târg comercial din lume pentru industria transportului feroviar.

In cadrul targului feroviar InnoTrans  toti constructorii de vehicule destinate transportului feroviar sunt adunati într-un singur loc. 

Editia anului 2018 organizata in orașul Berlin din Germania, mai exact in Messe Berlin care este situat central  în inima orașului Berlin se bucură de legături excelente de transport pe șosele, feroviare și aeriene, ultimul eveniment atragand peste 100000 de vizitatori din 125 de țări.

Vizitatorii pot participa la programe gratuite de instruire, evenimente inedite in domeniul transportului feroviar cu multe activități practice. La aceasta editie sunt prezenti peste 150  de expozanți  care participa la fiecare editie a targului de profil,  pentru a prezenta ultimele lor evoluții in domeniu.

Inca de la premiera târgul feroviar care se tine o data ala 2 ani a fost unul dintre cele mai importante locuri de întâlnire pentru factorii de decizie din transporturilor feroviare.

Prezent la fiecare editie a targului InnoTrans,alaturi de constructorii consacrati in domeniul feroviar ca cei de la Siemens,OBB Bombardier,Alstom,CRRC,Hitachi,Newag,Stadler –  Pilkington pune si anul acesta un accent pe prezentarea in cadrul acestui targ a ultimelor inovatii si tehnologii aplicate productiei de sticla, special destinata echiparii vehiculelor  domeniului de transporturi auto rutiere si feroviare.

La standul grupului NSG, reprezentat de Pilkington prin divizia de sticla auto, vizitatorii vor gasi ca întotdeauna informații noi privind tehnologia, viziunile și serviciile referitoare la sticla destinata domeniului de transporturi feroviare.

Grupul NSG este unul dintre principalii producătorii mondiali de produse din sticla, cum este cea pentru arhitectură (sticlă pentru construcții noi, renovare si aplicatii solare),  cea pentru domeniul auto (OEM și piața pieselor de schimb din sticlă auto) și sticlă tehnică (care include o gamă largă de sticlă de mare valoare pentru display-uri, Optoelectronica și produse din fibră de sticlă). 

Fondată în 1918, NSG a achiziționat producătorul de sticlă Pilkington în 2006. 

Grupul NSG a generat veniturile totale de aproximativ 603.9 miliarde de yeni (4,65 miliarde euro) în anul fiscal 2017/2018, si are aproximativ 27.000 de oameni din întreaga lume. Compania are fabrici de producție în 27 de țări și activități de vânzări în peste 100 de țări.

  Pilkington este prezent in Romania de peste 10 ani, avand o retea de 25 de sucursale si un stoc de peste 30 mii de repere, Pilkington acopera in Romania cel mai bine necesitatile clientilor. Calitatea identica cu cea a pieselor originale, serviciul profesional de montaj, decontarea directa cu firmele de asigurare si livrarea prompta a parbrizelor la preturi corecte catre clientii companiei sunt argumentele principale pentru care majoritatea conducatorilor auto aleg Pilkington.

Intreaga retea nationala Pilkington si personalul sau sunt acreditate in intocmirea si solutionarea dosarelor de daune ale geamurilor auto pentru clientii care detin o polita facultativa de asigurare de tip CASCO.

Pilkington Romania este partener direct si beneficiaza de decontare directa cu societatile de asigurare emitente de polite de asigurare de tip CASCO.

Poti trimite un email cu solicitarea ta la adresa : CallCenterPilkington@ro.nsg.com sau ne popti apela la numarul unic cu tarif normal *9900.

Poti apela direct pentru informatii, dispecerii celor 25 locatii ale Pilkington Romania din rețeaua națională de centre de parbrize la numerele de telefon din lista ce se regaseste in link-ul de mai jos :

https://www.parbrize.ro/network.php

Pilkington Automotive Romania

www.parbrize.ro