Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

Pilkington prezent la editia anului 2018 a targului mondial Automechanika

Automechanika, editia anului 2018, organizata la Frankfurt, este cel mai mare târg comercial din lume pentru industria serviciilor auto. 

Automechanika aduce industria auto si mtoate ramurile acestei industrii într-un singur loc. 

Editia anului 2018 organizata in orașul Frankfurt din Germania, mai exact in Messe Frankfurt care este situat central  în inima orașului Frankfurt, se bucură de legături excelente de transport pe șosele, feroviare și aeriane, ultimul eveniment atragand peste 133.000 de vizitatori din 170 de țări.

În anul 2018, târgul bienal va sărbători cea de-a 25-a aniversare cu o serie de teme noi. Vizitatorii pot participa la programe gratuite de instruire, evenimente inedite in domeniul auto cu multe activități practice. La aceasta editie sunt prezenti peste 4.800 de expozanți care participa  pentru a-si prezenta ultimele lor evoluții in domeniu.

Inca de la premiera din 1971, târgul a fost unul dintre cele mai importante locuri de întâlnire pentru factorii de decizie din industria automobilelor.

Prezent la fiecare editie a targului Automechanika, Pilkington pune anul acesta un accent deosebit pe calibrarea live a sistemelor de siguranță și asistență pentru șofer cu instrumentul CSC și dispozitivul de diagnosticare special prezentate in cadrul acestei editii.

La standul grupului NSG, reprezentat de Pilkington prin divizia de sticla auto, vizitatorii vor gasi ca întotdeauna informații noi privind tehnologia, viziunile și serviciile referitoare la sticla destinata domeniului auto.

Grupul NSG este unul dintre principalii producătorii mondiali de produse din sticla, cum este cea pentru arhitectură (sticlă pentru construcții noi, renovare si aplicatii solare),  cea pentru domeniul auto (OEM și piața pieselor de schimb din sticlă auto) și sticlă tehnică (care include o gamă largă de sticlă de mare valoare pentru display-uri, Optoelectronica și produse din fibră de sticlă). 

Fondată în 1918, NSG a achiziționat producătorul de sticlă Pilkington în 2006. 

Grupul NSG a generat veniturile totale de aproximativ 603.9 miliarde de yeni (4,65 miliarde euro) în anul fiscal 2017/2018, si are aproximativ 27.000 de oameni din întreaga lume. Compania are fabrici de producție în 27 de țări și activități de vânzări în peste 100 de țări.

Pilkington este prezent in Romania de peste 10 ani, avand o retea de 25 de sucursale si un stoc de peste 30 mii de repere, Pilkington acopera in Romania cel mai bine necesitatile clientilor. Calitatea identica cu cea a pieselor originale, serviciul profesional de montaj, decontarea directa cu firmele de asigurare si livrarea prompta a parbrizelor la preturi corecte catre clientii companiei sunt argumentele principale pentru care majoritatea conducatorilor auto aleg Pilkington.

Intreaga retea nationala Pilkington si personalul sau sunt acreditate in intocmirea si solutionarea dosarelor de daune ale geamurilor auto pentru clientii care detin o polita facultativa de asigurare de tip CASCO.

Pilkington Romania este partener direct si beneficiaza de decontare directa cu societatile de asigurare emitente de polite de asigurare de tip CASCO.

Poti trimite un email cu solicitarea ta la adresa : CallCenterPilkington@ro.nsg.com sau ne popti apela la numarul unic cu tarif normal *9900.

Poti apela direct pentru informatii, dispecerii celor 25 locatii ale Pilkington Romania din rețeaua națională de centre de parbrize la numerele de telefon din lista ce se regaseste in link-ul de mai jos :

https://www.parbrize.ro/network.php

Pilkington Automotive Romania

www.parbrize.ro