Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

Pilkington – partenerul companiilor de asigurari Casco si al flotelor de inchirieri auto

Pilkington Automotive Romania  partenerul nr.1 al companiilor de asigurari auto emitenete de polite Casco si al flotelor de inchirieri auto privind serviciile de inlocuire parbrize, geamuri laterale si lunete auto.

In cadrul retelei nationale de centre de parbrize, in toate cele 25 locatii, Pilkington, asigura clientilor sai prin personalul sau autorizat parteneriatul cu principalele societati de asigurari auto existente pe piata asigurarilor.

In prezent Pilkington Automotive Romania asigura serviciile de constatari si intocmire dosare dauna a avariilor parbrizelor, geamurilor laterale si lunetelelor auto pentru urmatoarele companii de asigurari :

ALLIANZ TIRIAC     ASIROM      GROUPAMA      GOTHAER      OMNIASIG     GENERALI      UNIQA .

La Pilkington cu doar 5 documente si un timp maxim de 20 minute petrecut in filialele noastre, personalul nostru intocmeste si efectueaza intrega procedura de constatare a daunelor geamurilor auto pentru clientii ce detin polite Casco la societatile de asigurari mai sus amintite.

Actele necesare la deschiderea dosarului de dauna:

  • Talonul de inmatriculare al masinii (original);
  • Buletinde identitate sau carte de identitate (original);
  • Permisul de conducere (original);
  • Contractul de asigurare facultativa CASCO;
  • Imputernicire de la leasing (unde este cazul) sau de la firma utilizatoare pentru delegatul care se prezinta cu autoturismul avariat si stampila firmei utilizatoare;

Pilkington Automotive Romania este partenerul nr.1 si al companiilor ce au ca profil activitatea de inchirieri auto.

In Romania, Pilkington Automotive Romania este partener direct al marilor Flote destinate Leasing-ului si inchirierilor auta cum sunt :

ALD AUTOMOTIVE   ARVAL    AVIS   BUSINESS LEASE   HERTZ    SIXT   LEASEPLAN  EUROPCAR

Toate aceste flote mai sus amintite detin in tara noastra 15000 autovehicule care sunt destinate leasingului operational si inchirierilor .

Fie ca aceste autoturisme sunt asigurate cu polite Casco sau nu prin parteneriatul cu Pilkington, asiguratii ce detin polite Casco si flotele auto amintite mai sus au parte de prioritizare in solutionarea daunelor geamurilor auto cu maxim profesionalism exprimat in intreaga activitate de personalul retelei nationale de centre de parbrize.

Cu o experienta nationala de peste 25 de ani in domeniu geamurilor auto Pilkington Automotive Romania pune la dispozitie tuturor clientilor toata gama de parbrize pentru autovehicule comerciale de transport persoane si marfuri in toate cele 25 locatii din reteaua de centre de parbrize.

In toate locatiile Pilkington aveti posibilitatea de a beneficia de toate serviciile de consiliere in identificare, ofertare si vanzare a reperelor din portofoliul Pilkington, constatare si intocmire de documentatie a dosarelor de daune geamuri auto pentru clientii care detin polite Casco emise de societatile de asigurari auto, montaj si asigurarea garantiei tuturor serviciilor oferite la cele mai inalte standarde de calitate.

Ne gasiti pe WWW.PARBRIZE.RO sau apeland telefonic CallCenter-ul Pilkington Romania la numarul unic cu tarif normal *9900.

Echipa Pilkington Romania.