Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

Pilkington partener cu Inovatia. -VIDEO-

In cadrul Salonului International pentru Autovehicule Comerciale ( IAA – Hanovra ) Pilkington a fost prezent ca de fiecare data la aceasta adunare a marilor producatori de autovehicule comerciale.
Salonul Autovehiculelor Comerciale de la Hanovra Germania se desfasoara in fiecare an avand ca punct comun al tuturor participantilor Inovatia.

vezi VIDEO aici

Pilkington asa cum reiese din imaginile clipului video a prezentat in cadrul acestui salon noua viziune asupra parbrizelor echipate pe autovehiculele de transport persoane dar si de marfuri.
In colaborare cu finlandezii de la #Flexbright au implementat intre straturile de sticla ale parbrizului folia led flexibila Flexbright capabila sa transmita mesaje si informatii participantilor la trafic, atragand astfel in continuare interesul gigantilor din domeniul productiei de autovehicule comerciale ca Volvo, Setra, Mercedes, Man, Neoplan, Scania, Daf si Iveco pentru viitoare colaborari in furnizarea de parbrize modelelor fabricate.

Cu o experienta nationala de peste 25 de ani in domeniu Pilkington Automotive Romania pune la dispozitie tuturor clientilor toata gama de parbrize pentru autovehicule comerciale de transport persoane si marfuri in toate cele 25 locatii din reteaua de centre de parbrize.

In toate locatiile Pilkington aveti posibilitatea de a beneficia de toate serviciile de consiliere in identificare, ofertare si vanzare a reperelor din portofoliul Pilkington, constatare si intocmire de documentatie a dosarelor de daune geamuri auto pentru clientii care detin polite Casco emise de societatile de asigurari auto, montaj si asigurarea garantiei tuturor serviciilor oferite la cele mai inalte standarde de calitate.

Ne gasiti pe WWW.PARBRIZE.RO sau apeland telefonic CallCenter-ul Pilkington Romania la numarul unic cu tarif normal *9900.

Echipa Pilkington Romania.

vezi VIDEO aici