Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

Pilkington extinde reteaua nationala de centre de parbrize prin filiala deschisa in Braila.

Pilkington prezent acum si in Braila.

Avand o retea de 25 de sucursale si un stoc de peste 30 mii de repere, Pilkington acopera in Romania cel mai bine necesitatile clientilor. Calitatea identica cu cea a pieselor originale, serviciul profesional de montaj, decontarea directa cu firmele de asigurare si livrarea prompta a parbrizelor la preturi corecte catre clientii nostrii sunt argumentele principale pentru care majoritatea conducatorilor auto aleg Pilkington.

 De curand am infiintat o noua filiala in judetul Braila, sucursala care face parte din zona de est a Romaniei atent supravegheata si gestionata de emeritului profesionist in domeniul geamurilor auto in persoana dlui.Director Regional Vanzari zona Est Romania –  Nitescu Octavian ( tel. –  0722330666 / Octavian.Nitescu@ro.nsg.com ) care va sta la dispozitie cu intreg suportul necesar impreuna cu dispecerul filialei Braila , dl. Iulian Radivoicovici (tel. – 0339101100)

 Noua filiala din reteauna nationala CENTRU DE PARBRIZE a Pilkington Romania, beneficiaza de spatiul adecvat efectuarii montajului pe 5 posturi de lucru, pentru montajul parbrizelor turismelor, autocarelor si camioanelor intr-o cladire noua utilata modern cu o receptie organizata, pregatita pentru viitorii clienti.

Noua filiala Pilkington – Braila , ofera clientilor sai toate serviciile descrise mai jos regasite in intreaga retea nationala de centre de parbrize.

Constatari daune geamuri auto clientilor asigurati cu polite Casco 
Acte necesare la deschiderea dosarului de dauna:

  • Talonul de inmatriculare al masinii;
  • Buletinde identitate sau carte de identitate;
  • Carnet de conducere;
  • Contractul de asigurare facultativa CASCO;
  • Imputernicire de la leasing (unde este cazul) sau de la firma utilizatoare pentru delegatul care se prezinta cu autoturismul avariat si stampila firmei utilizatoare;

Distributie:
Sunteti service auto sau alta unitate care comercializeaza geamuri auto ? Contactati noua sucursala PILKINGTON – BRAILA pentru a avea acces la un bogat stoc de marfa in apropierea Dvs.

Montaj:
Sunteti proprietar de autoturism sau flota? Va asteptam pentru efectuarea schimbarii parbrizului , geamului sau lunetei Dvs in sediul de pe Soseau Baldovinesti, nr 73. Braila.

Program.

LUNI – VINERI orele 8 – 16.30

Programari si comenzi la numarul de telefon –  0339101100.

Email – iulian.radivoicovici@ro.nsg.com

WWW.PARBRIZE.RO