Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

Pilkington – exclusivitate premium pentru Land Rover, divizia Range Rover

Pilkington exclusivitate premium pentru Land Rover divizia Range Rover.

Range Rover, aripa ceva mai nonconformistă a constructorului britanic Land Rover, a prezentat oficial, în premieră mondială, cel mai nou model din gamă. Numele său este Range Rover Velar, se încadrează în gama mărcii între compactul Evoque și Range Rover Sport și își propune să devină o alternativă high-end la SUV-urile premium clasice din clasa medie, precum Volvo XC60, BMW X3, Mercedes-Benz GLC și Audi Q5

Range Rover Velar își propune să provoace clienții segmentului SUV-urilor premium, mizând pe o poziționare de preț superioară lui Porsche Macan, care până acum era cel mai scump SUV din segment. Avantajele lui Velar: un interior inedit și un design exterior inspirat din liniile de succes ale mărcii.

Filozofia de design a noului Range Rover Velar este revolutionara.

Indiferent daca mergeti pe autostrada sau pe drumuri virajate, Range Rover Velar este un partener de incredere.

Partener exclusiv cu Pilkington, atat gama Land Rover si divizia Range Rover ambele vin echipate din prim montaj cu reperele Pilkington tot acestea fiind destinate si pietii aftermarket la caracteristici similare privind calitatea si productia acestora.

Pilkington partenerul Land Rover si diviziei Range Rover tine pasul cu aparitia noilor modele auto si isi largeste permanent gama de repere de prim montaj a parbrizelor, geamurilor laterale si lunetelor destinate modelelor fabricate.

Reteaua de centre de parbrize nationala pune la dispozitia clientilor sai toate serviciile profesionale de consiliere si montaj a geamurilor auto Pilkington, precum si beneficiile colaborarii Pilkington Automotive Romania si societile de asigurari auto, emitente de polite de asigurari CASCO in intocmirea dosarelor de constatari daune.

Mai multe detalii privind informatiile celor 25 locatii ale Pilkington Romania , puteti gasi vizitand site-ul nostru

WWW.PARBRIZE.RO ,

pentru detalii, oferte de pret, si consiliere clienti

apeland numarul unic cu tarif normal

*9900

sau pe email la adresa – CallCenterPilkingto@ro.nsg.com.

Echipa Pilkington Romania .