Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

Pilkington – diagnosticare si calibrare sisteme de siguranta ADAS din parbriz cu ajutorul TEXA

Pilkington Automotive Romania, membra a grupului NSG, prezenta in Romania in cele 27 sedii ale retelei nationale Centru de Parbrize Pilkington, lider national in comercializarea, distribuitia si montajul de parbrize, geamuri laterale si lunete auto, unic importator al produselor Pilkington, a demarat un amplu proces de investitie in tehnologizarea serviciilor de montaj parbrize.

Pilkington ca reprezentant al Sigurantei oferite clientilor sai prin produsele de calitate premium, originale si omologate, tine pasul cu aparitia noilor tehnologii aplicate in productia de elemente vitrate.

In ultimii ani, industria auto a aplicat noi tehnologii in domeniul sigurantei rutiere si participantilor la trafic, marcile auto prin modele fabricate oferind diverse optiuni si sisteme electronice de securitate pentru vehicule.

Sistemele ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) de ultima generatie functionale cu ajutorul camerelor video, senzorilor si radarelor care sunt montate pe parbrize, minimizeaza orice pericol gratie unui arsenal de sisteme concepute pentru Siguranta.

Incepand de astazi, personalul Pilkington Automotive Romania efectueaza toate etapele de diagnosticare, setare si calibrare cu ajutorul testerelor-diagnoza marca TEXA la shimbarea parbrizelor dotate cu  sistemele ADAS.

Conceputul de a oferi siguranta si confort in timpul condusului prin sistemele ADAS  (Advanced Driver Assistance Systems) este  tot mai raspandit la vehiculele de ultima generatie. Acesta include: franarea automata de urgenta, controlul activ al vitezei de croaziera, recunoasterea pietonilor si a semnelor de circulatie. Pentru a ajuta profesionistii sa repare aceste dispositive sofisticate de siguranta active, TEXA a dezvoltat o solutie completa, modulara, multimarca capabila sa raspunda diverselor nevoi ale profesionistilor din industria automobilelor, fie ca sunt specializati in inlocuirea parbrizelor, fie tehinicieni pentru carsoserie sau fie autoservice multimarca.

Solutia ADAS  include:

1. RCCS- sistem de calibrare a radarului si a video camerei

2. CCS – sistem de calibrare a video camerei

3. Reflector pentru calibrarea radarului blind spot ( unghiul mort)

4. Kitul ADAS TRUCK

Sistemul RCCS ( Radar and Camera Calibration System) este solutia completa, profesionala dezvoltata de TEXA pentru activitati de caroserie, specialistilor in inlocuirea parbrizelor si atelierelor multi marca. Este ideal pentru efectuarea tuturor operatiunilor de calibrare a video-camerelor si radarelor.

RCCS este compus din: un cadru principal robust reglabil electric in inaltime si usor de transportat in jurul atelierului datorita rotilor sale pivotante; o bara de ajustare, echipata cu o placa reflectorizanta si doua oglinzi; doua dispozitive practice de auto-centrare, un sistem inovator care trebuie fixat instantaneu pe roata, complet cu indicatoare laser si scari graduale care asigura cea mai mare precizie la alinierea vehiculului. Acest echipament tehnologic va permite sa pozitionati RCCS cu usurinta, cu precizie absoluta si in siguranta, in conformitate cu cerintele diversilor producatori.

RCCS este modular, deoarece este compatibil cu toate panourile TEXA, cu posibilitatea de a alege numai panourile necesare, pe baza nevoilor operatorului.

RCCS este versatil, deoarece poate fi utilizat in combinatie cu alte solutii specifice pentru calibrarea radarelor si a video camerelor din spate, creand astfel o solutie completa care va permite sa lucram cu sisteme electronice  de asistenta a soferului, cum ar fi:

  • avertizare privind coliziunea din spate
  • avertizare  privind plecarea din banda
  • tempomat adaptiv
  • asistenta la parcare
  • recunoasterea pe partea de trafic
  • detectarea unghiului mort
  • sistem de vizibilitate nocturna
  • video camera 360°.

Unii producatori de camioane si de vehicule utilitare necesita echipamente specifice pentru calibrarea corespunzatoare a sistemelor de asistenta a soferului, care includ video camerele, radarele si senzorii care guverneaza sistemul de control al vitezei.

TEXA ofera un sistem de calibrare care include o bara de masurare, panouri impartite de marca-dedicata video camerelor si dispozitivelor laser- care sunt esentiale pentru alinierea si calibrarea corecta a radarelor  WABCO, TRW si TRW/Knorr.

Kitul ADAS TRUCK include, de asemenea, un set de dispozitive de centrare cu punctator laser, un laser pentru ajustarea sistemului adaptiv de control al vitezei de croaziera si un adaptor cu oglida pentru radarele WABCO.

In plus, software-ul IDC5 ghideaza operatorul pas cu pas in cazul vehiculelor care efectueaza autocalibrarea prin proceduri de calibrare pe sosea.

Solutiile TEXA permit restabilirea functionarii corecte a sistemelor ADAS cu o precizie excelenta, efectuand calibrari statice si dinamice si asigurand o acoperire larga a marcii CAR si TRUCK, cum ar fi ALFA ROMEO, BMW, CHEVROLET, FIAT, JEEP, KIA/Hyundai, HONDA, INFINITI, LEXUS, MAZDA, MERCEDES, MITSUBISHI, NISSAN, OPEL, RENAULT/SMART, SUBARU, TOYOTA, VOLKSWAGEN, VOLVO, IVECO, MAN, RENAULT TRUCK, SCANIA, VOLVO TRUCKS.

Pilkington Automotive Romania este urmatorul agent comercial in ierarhia reprezentantelor marcilor auto existente in Romania care comercializeaza elemente vitrate avand la baza toate certificarile si omologarile conform legislatiei interne si internatioanle, fiind permanent in conformitate cu prevederile si standardele impuse de constructorii marcilor auto existe pe piata auto.

La fiecare produs comercializat in reteaua Pilkington veti primi din partea personalului abilitat pe langa documentele fiscale legale si certificatele de conformitate si omologare a produsului respectiv achizitionat, lucru foarte rar intalnit in domeniul comercializarii si montajului parbrizelor, geamurilor auto si lunetelor auto din tara noastra.

Misiunea firmei pe piata romaneasca este de a activa ca un partener credibil si de lunga durata in domeniul distributiei si a montajului de geamuri auto. 
Strategia grupului este atragerea si satisfacerea consumatorului final prin servicii complete, la cel mai inalt nivel calitativ.
Viitorul pentru noi inseamna adaptarea permanenta la noile exigente ale clientilor. Investitia in perfectionare ne va deosebi permanent de competitori.

Ti-a placut articolul? Te invitam sa ne urmaresti pe pagina de facebook  si sa distribui articolele pentru prietenii tai.

Pilkington Automotive Romania SA. Toate drepturile sunt rezervate. 09.05.2019