Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

Pilkington Centru de Parbrize – Un nou Depozit Regional de Distributie Pilkington la Cluj

Pilkington Centru de Parbrize – Un nou Depozit Regional de Distributie Pilkington la Cluj

Centru de Parbrize®️ este marca utilizata de compania Pilkington Automotive Romania SA pentru distributia si montajul geamurilor auto in Romania. Aceasta sigla reprezinta calitatea, profesionalismul si continuitatea afacerii pornite sub denumirea de Gimarom inca din anul 1995.

In octombrie 2007 Pilkington divizia Automotive parte din grupul nipon NSG a cumparat afacerea din Romania impreuna cu cea denumita Gima din Ungaria. O echipa de profesionisti in distributie si montaj elemente vitrate, cu experienta locala superioara au intrat in cadrul companiei Pilkington Automotive Romania SA, care a achizitionat la randul sau afacerea initiata in Romania de Gimarom Invest SA. Grupul nipon NSG este liderul mondial in productia de sticla pentru constructii si industria auto.
http://www.pilkington.com/


In Romania divizia Automotive a celor de la Pilkington este prezenta cu o acoperire nationala cu 27 sedii proprii si o retea de 33 parteneri Pilkington care comercializeaza  si executa montajul parbrizelor, geamurilor  laterale si lunetelor auto Pilkington.

Pentru a putea oferi serviciile si produsele de calitate care au consacrat compania, atat Pilkington prin toatele cele 27 sedii proprii, cat si partenerii sai din tara s-au raliat unui sistem de valori si unui stil de management care pun in prim-plan satisfactia clientilor finali.

Reteaua de distributie dezvoltata pe tot cuprinsul tarii, promptitudinea cu care se  livreaza produsele in situatii de urgenta, raportul calitate-pret si mai ales, colaborarea cu un numar mare de companii de asigurari, prin care se realizeaza decontarea daunelor elementelor vitrate avariate.expune Pilkington ca fiind singurul jucator pe piata care ofera garantie pentru etanseitate la montaj si garantie de inlocuire pentru delaminari sau defecte optice ale parbrizelor.

Serviciul de comercializare si distributie a produselor din portofoliul Pilkington se realizeaza cu un numar de peste 50 lucratori in depozitele regionale de distributie.

Depozitele regionale de distributie a parbrizelor , geamurilor laterale si lunetelor auto sunt alimentate permanent cu geamurile produse in fabricile din Europa, ca mai apoi aceastea sa fie distribuite pana la beneficiarul final cu ajutorul unui personal atent instruit in acest domeniu.

Fiecare parbriz, geam lateral , luneta care intra in depozitele centrale de distributie sunt atent verificate si depozitate pentru distribuirea acestora catre clientii care le-au comandat prealabil.

O divizie intreaga de angajati au ca drept obiectiv verificarea, protectia si distribuirea in siguranta si conformitate a fiecarui produs existent in portofoliu, destinat clientilor companiei

Prioritare sunt calitatea produselor si distributia acestora catre beneficiari in stare perfecta. In domeniul nostru de activitate nu sunt acceptate defectele produselor si asta din cauza caracteristicilor care sticla in diferitele ei forme trebuie sa o indeplineasca.

Orice neconformitate putin probabila in cazul produselor noastre, este identificata de personalul depozitelor centrale de distributie si atrage de la sine decizia acestora de retragere din circuitul distributiei a respectivului produs, destinat clientului final.

Indiscutabil, calitatea este cea care face diferenta intre Pilkington si ceilalti competitori din tara, iar cand spunem calitate, ne referim atat la calitatea produselor pe care le punem la dispozitia clientilor, cat si la calitatea muncii prestate de angajatii nostrii.
In plus, credem ca de calitatea unui parbriz ne vom convinge in timp datorita carecteristicilor specifice standardelor de calitate ale Pilkington recunoscute mondial, dar de pregatirea angajatilor cu care intri in contact, te convingi in cateva secunde si nu in ultimul rand, modul in care clientul este tratat in momentul in care vine si pleaca din sediile Pilkington este cel care va determina in viitor clientul respectiv sa mai apeleze sau nu la serviciile noastre.

In luna Septembrie a acestui an, din nevoile tot mai mari de dezvoltare a serviciilor de distributie furnizate clientilor companiei si necesitatea maririi capacitatii de depozitare, la Cluj, Depozitul Regional de Distributie s-a mutat intr-o noua locatie in Someseni.

A fost necesara regandirea unui intreg proiect de dezvoltare durabila a noului depozit, care in prezent satisface toate cerintele privind distributia la timp a comenzilor generate de pe intreg teritoriul Romaniei in baza unor planuri de organizare si distributie produse bine stabilite.

O hala noua, o constructie noua care indeplineste toate prevederile necesare de organizare a unui depozit de parbrize are o suprafata totala desfasurata de aproximativ 3 ori mai mare comparativ cu fosta locatie a depozitului. Capacitatea de depozitare a fost optimizata pe verticala prin montarea unor rafturi speciale care permit depozitarea produselor companiei la inaltimea de peste 6m.

Configuratia localizarii rafturilor este similara cu a marilor depozite de distributie regionale Pilkington intalnite in Europa. Intreaga suprafata a depozitului este incalzita asigurandu-se o temperatura optima de lucru pentru personalul depozitului. Iluminarea intregului depozit este realizata prin tehnologia panourilor de iluminare led cu lumina calda, asemanatoare luminii naturale de zi. Manipularea si transportul geamurilor pe intreaga suprafata a depozitului se face cu ajutorul unor transportoare electrice speciale tip liza care permit lucrul pe intreaga suprafata orizontala si verticala din depozit.

Pentru ca Siguranta Muncii este prioritatea numarul 1 in activitatea companiei noastre, saptamanal in baza unui program de comunicare bine stabilit de responsabilii depozitului, au loc discutii la inceputul zilelor de lucru cu personalul depozitului ce au subiect respectarea permanenta a normelor de Protectie si Siguranta in activitatea desfasurata in depozit. Odata cu mutarea in casa noua a depozitului regional de distributie au fost achiztionate noi autospeciale de distributie a geamurilor pentru o deservire rapida a comenzilor partenerilor nostri.

Investitia Pilkington in noua locatie a depozitului regional din Cluj este una majora, o investitie care a implementat noi standarde de calitate in privinta activitatii de deservire a clientilor companiei, dar si noi standarde privind calitatea conditiilor de lucru oferite personalului din depozit.

Pilkington continua activ procesul de dezvoltare al business-ului in Romania, urmand ca in viitorul apropiat sa dezvolte reteaua nationala de sedii Pilkington – Centru de Parbrize, dar si infiintarea si dezvoltarea de noi depozite locale unde produsele fabricate de Pilkington pentru industria auto care vor fi distribuite pe intreg cuprinsul tarii cu rapiditate si profesionalism.

Pilkington Automotive Romania este urmatorul agent comercial in ierarhia reprezentantelor marcilor auto existente in Romania care comercializeaza elemente vitrate avand la baza toate certificarile si omologarile conform legislatiei interne si internatioanle, fiind permanent in conformitate cu prevederile si standardele impuse de constructorii marcilor auto existenti pe piata auto.

La fiecare produs comercializat in reteaua Pilkington, veti primi din partea personalului abilitat pe langa documentele fiscale legale si certificatele de conformitate si omologare a produsului respectiv achizitionat, lucru foarte rar intalnit in domeniul comercializarii si montajului parbrizelor, geamurilor auto si lunetelor auto din tara noastra.

Misiunea companiei pe piata romaneasca este de a activa ca un partener credibil si de lunga durata in domeniul distributiei si a montajului de geamuri auto. 
Strategia grupului este atragerea si satisfacerea consumatorului final prin servicii complete, la cel mai inalt nivel calitativ.
Viitorul pentru noi inseamna adaptarea permanenta la noile exigente ale clientilor. Investitia in perfectionare ne va deosebi permanent de competitori.

Poti apela direct pentru informatii, dispecerii celor 27 locatii ale Pilkington Romania din rețeaua națională de centre de parbrize la numerele de telefon din lista ce se regaseste AICI

www.parbrize.ro