Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

Pilkington Centru de Parbrize disponibil acum si in Zalau

Pilkington Automotive Romania SA extinde reteaua nationala Centru de de Parbrize prin sucursala deschisa in Zalau, judetul Salaj.

Pilkinton Centru de Pabrize Zalau

Avand o retea de 27 de sucursale existente in toata tara si un stoc de peste 30 mii de repere, Pilkington acopera in Romania cel mai bine necesitatile clientilor. Calitatea identica cu cea a pieselor originale, serviciul profesional de montaj, decontarea directa cu firmele de asigurare si livrarea prompta a parbrizelor la preturi corecte catre clientii nostrii sunt argumentele principale pentru care majoritatea conducatorilor auto aleg Pilkington.

 De curand am infiintat cea de a 28- a suscursala Pilkington Centru de Parbrize in judetul SALAJ in orasul Zalau, prin fuzionarea si preluarea in totalitate a partenerului nostru ART UNIVERSUM IMPEX SRL societate ce a fost înființată în anul 2003, ca un răspuns firesc al cerințelor de profil pe piața sălăjeană. Ținând cont de tendințele pieței și de nevoile reale ale consumatorilor, Art Universum a reprezentat încă de la început o societate specializată și calificată în comercializarea și montarea de parbrize, lunete sau geamuri laterale pentru toate tipurile de autovehicule, autoturisme camioane și autocare avand de la inceputurile sale parteneriat direct cu Pilkington ca unic furnizor al elementelor vitrate comercializate si montate la masinile clientilor din Zalau si intreg judetul Salaj.

Din preluarea societatii de catre Pilkington Automotive Romania fac parte si echipa de specialisti care s-au perfecționat constant de-a lungul timpului, reușind astfel să confere un standard foarte ridicat de calitate tuturor serviciilor oferite. Sucursala care face parte din zona de Nord Vest a Romaniei este atent supravegheata si gestionata de Dl.Director General al companiei Robert Burkhardt care va sta la dispozitie cu intreg suportul necesar impreuna cu dispecerii sediului din Zalau la numerele de telefon

0260 610 900  si *9900.

Noua filiala din reteaua nationala CENTRU DE PARBRIZE a Pilkington Automotive Romania SA, beneficiaza de spatiul adecvat efectuarii montajului pe 5 posturi de lucru, pentru montajul parbrizelor turismelor, autocarelor si camioanelor intr-o cladire utilata modern cu o receptie organizata, pregatita pentru viitorii clienti.

Noua filiala Pilkington Centru de Parbrize Zalau, ofera clientilor sai toate serviciile descrise mai jos regasite in intreaga retea nationala de centre de parbrize.

Constatari daune geamuri auto clientilor asigurati cu polite Casco 
Acte necesare la deschiderea dosarului de dauna:
  • Talonul de inmatriculare al masinii;
  • Buletinde identitate sau carte de identitate;
  • Carnet de conducere;
  • Contractul de asigurare facultativa CASCO;
  • Imputernicire de la leasing (unde este cazul) sau de la firma utilizatoare pentru delegatul care se prezinta cu autoturismul avariat si stampila firmei utilizatoare;
Distributie parbrize, geamuri laterale si lunet auto marca Pilkington:
Sunteti service auto sau alta unitate care comercializeaza geamuri auto ? Contactati noua sucursala Pilkington Centru de Parbrize Zalau pentru a avea acces la un bogat stoc de marfa in apropierea Dvs.

Montajul si reparatia ciobiturilor de piatra din parbrize :
Sunteti proprietar de autoturism sau flota? Va asteptam pentru efectuarea schimbarii parbrizului , geamului sau lunetei Dvs in sediul Bulevardul Mihai Viteazul, nr. 137, Zalău, jud. Sălaj.

Program – LUNI – VINERI orele 09.00 – 17.00

Programari si comenzi la numarul de telefon –  0260 610 900 sau la numarul de Callcenter Pilkington *9900

Email – callcenterpilkington@ro.nsg.com

www.parbrize.ro

 

 

 

.