Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

Pilkington Automotive in top 15 castigator la premiile furnizorilor Jaguar – Land Rover

Pilkington Automotive in top 15, castigator la premiile furnizorilor Jaguar – Land Rover


Pilkington divizia Automotive a fost unul dintre cei 15 furnizori recunoscuți pentru cele mai remarcabile performanțe în timpul ceremoniei de premiere a excelenței furnizorilor pentru marcile auto Jaguar si Land Rover, eveniment desfasurat in data de 15.05.2019 in Coventry (UK).


Printre participantii la gala de premiere a fost actrița Joanna Lumley OBE caștigatoare a premiului  BAFTA in cinematografie, fosta campioana olimpica la ciclism Victoria Pendleton, precum si Dr Ralph Speth, CEO – Jaguar Land Rover, Tony Fradgley – Global Head of Automotive – NSG Group (Pilkington Automotive Limited) si Chris Hanley, Commercial Director Automotive OE Europe – NSG Group.

Premiile au fost decernate pentru performanța generala in anul 2018 pe trei categorii: Achiziția non-productie, Achiziția producției și Ingineria produselor, Pilkington ocupand un loc fruntas.

Ian Harnett, Director Jaguar Land Rover in departamentul Global Purchasing, a comentat: „In acest an ne-am confruntat cu provocari fara precedent in afacerea noastra. In ciuda acestui fapt, am continuat sa producem mai multe masini, modele noi si tehnologizate, mai rafinate și mai bune ca oricand in evolutia marcilor noastre.

 Nu am fi putut realiza acest lucru fara furnizorii care ne susțin afacerea. Pe gama de echipare cu elemente vitrate, Pilkington s-a remarcat ca fiind cel mai performant furnizor care respecta permanent exigentele concernului Jaguar – Land Rover.”

 Tony Fradgley, Manager al diviziei Globale Automotive din NSG Group explica: “Suntem foarte incantati de recunoașterea meritelor noastre exprimate de reprezentantii Jaguar Land Rover. Ne straduim din greu sa depasim permanent așteptarile clienților nostri și acest premiu primit in cadrul ceremoniei este o recunoaștere a unei puternice relatii de colaborare”.

Pilkington divizia Automotive, membra a Grupului NSG, este liderul mondial în domeniul productiei de parbrize, geamuri laterale si lunete destinate automobilelor, furnizand atat elementele vitrate originale, cat și cele destinate pietei de desfacere aftermarket. Avand 39 fabrici de productie sticla si produse finite din sticla in 16 tari din Europa, Japonia, America de Nord, America de Sud, China și Asia de Sud-Est, Pilkington divizia Automotive furnizeaza elemente vitrate pentru cel putin unul din cinci autovehicule din lume.

www.nsg.com

www.parbrize.ro