Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

Parbriz atermic cu filtru UV Pilkington vs Folia de parbriz ilegala si neomologata RAR

Parbrizul atermic oferă multe beneficii celor care optează pentru achizitia si montajul acestuia. Între cele două straturi de sticla componente ale parbrizului duplex există un strat care protejează de căldura exterioară si razele solare cu radiatii UV. Astfel, atunci când afară sunt 40 de grade Celsius, parbrizul atermic nu permite supraincălzirea interiorului mașinii. Parbrizul atermic contribuie la menținerea unei temperaturi optime în interiorul mașinii, protejând împotriva căldurii excesive, crește gradul de confort și reduce necesitatea utilizarii sistemului de aer condiționat.

Parbrizul atermic este întrebuințat de majoritatea mărcilor precum BMW, Mercedes, Renault, Peugeot, Audi sau Volvo Parbrizul atermic se montează în fabrici, la asamblarea mașinilor noi si poate fi recunoscut cu ușurință de specialiști, dar este mai greu de depistat de un ochi neexperimentat.

Parbrizele atermice sunt legale, autorizate, omologate si certificate de RAR (Registrul Auto Roman).

Rareori veți găsi parbrize atermice la comerciantii de parbrize de schimb, in multe cazuri in lipsa unor cunostinte si diferentieri intre caracteristicile parbrizelor puteți da peste multe ateliere și service-uri auto care monteaza parbrize normale și tarifează un parbrize atermiceavand la baza doar tehnici de comunicare in domeniul vanzarilor sau mai nou potrivit ultimului trend in domeniu a aparut pe piata Folia heliomata aplicata pe parbriz, un produs total ilegal care se monteaza pe parbriz, fiind total neautorizata si neomologata de RAR.

Folia heliomata neautorizata si neomologata RAR aplicata peste un parbriz normal din dorinta de a avea un aspect deosebit si protectie sporita la razele solare poate atrage de la sine o multime de probleme cu autoritatile.

Folia foarte usor de diferentiat pe masinile aflate in trafic, efectul vizibil este unul exagerat, strident, care nu permite vizibilitatea din exterior catre interior, dovada clara a unei modificari a gradului de transparenta stabilit de lege.

La un posibil control de rutina al Politistilor Rutieri sau a ARR-ului care regulat au campanii de combatere si identificarea a celor ce au aplicate pe geamurile laterale si parbrize folii, puteti risca pe langa o amenda substantiala, aplicarea de puncte de penalizare precum  si confiscarea placutelor si a certificatului de inmatriculare auto.

Dupa toate acestea, urmeaza drumurile la atelierele de specialitate pentru demontarea acestei folii care in multe cazuri poate deteriora parbrizul fiind necesara demontarea acestuia de pe masina, apoi vizita la RAR pentru verificarile necesare in vederea redobandirii certificatului de inmatriculare…drumuri, nervi si mult timp pierdut.

Folia aplicata pe parbriz care multi din soferi prefera sa o monteze, in necunostinta a prevederilor legale o fac pe propria raspundere.

Pilkington Automotive Romania nu recomanda montarea de folii pe parbrize.

Pilkington Automotive Romania prin reteaua nationala Centru de parbrize detine in stocuri o gama larga de modele de parbrize atermice cu filtru UV destinate modelelor marcilor care din fabricatie au prevazut aceasta echipare pentru parbrize.

Pilkington garantează pentru calitatea parbrizelor atermice furnizate, iar specialiștii noștri asigură un montaj de cea mai bună calitate in Reteaua Nationala Centru de Parbrize Pilkington.

Puteti solicita informatii despre parbrizele atermice privind disponibilitatea si compatibilitatea pentru masina dumneavoastra apeland numarul de telefon *9900 sau pe email la adresa callcenterpilkington@ro.nsg.com