Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

Parbrize auto Pilkington prin SEAP / SICAP pentru autovehiculele institutiilor publice.

Pilkington Centru de Parbrize partener in furnizarea de parbrize pentru autovehiculele institutiilor publice prin platformele de licitatii publice SEAP / SICAP

Alegeti Parbrizele, Geamurile laterale si Lunetele Pilkington pentru parcul auto al institutiilor publice. Suntem prezenti in platformele de achizitii publice SEAP / SICAP.

Programari rapide, montaj rapid, plata prin Trezorerie la 30 zile.
Comenzi email – callcenterpilkington@ro.nsg.com

Parbrize Auto Pilkington pentru parcul auto al Institutiilor Publice. REPARATII SAU INLOCUIRI. Cateva marci auto mai populare in Romania: Volkswagen, Audi, BMW, Mercedes-Benz, Opel, Volvo, Toyota, Skoda, Seat, Renault, Peugeot, Nissan, Mitsubishi, Mazda, Land Rover, Kia, Jeep, Hyundai, Honda, Ford, Fiat, Dacia si altele.


Vezi aici ce spun clientii despre parbrize Pilkington. Citeste aici ultimele noutati.

Cauti Parbrize Auto Pilkington pentru parcul auto al Institutiilor Publice ?

Programare deschidere dosar CASCO, afla mai multe

Am notă de constatare CASCO – vreau programare montaj, afla mai multe

Oferta de pret si programare la inlocuirea parbrizului, afla mai multe

Poti suna direct Callcenter *9900 (L-V 8.00-18.00, S 8.00-13.00) pentru Parbrize Auto Pilkington pentru parcul auto al Institutiilor Publice.

Avand o retea nationala de 27 ateliere de montaj in Romania, marca Centru de parbrize inseamna inca din 1995 solutia optima pentru inlocuirea parbrizelor pentru toate segmentele de piata si modelele prezente in Romania.

 Pilkington Centru de Parbrize Auto a dezvoltat parteneriate nationale cu majoritatea companiilor de asigurari ceea ce ofera solutii rapide si eficiente pe dosare Casco.

Socializam si pe facebook, te poti abona sa afli primul noutatile afla mai multe

Pilkington Romania – Centru de Parbrize

Gasiti usor locatiile partenere cautand pe Waze sau Google Map  Pilkington Centru de Parbrize. In functie de experienta avuta, te rugam sa lasi si o recenzie pe Google Maps sau pe pagina oficiala de pe Facebook.