Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

Parbriz Logan, Logan MCV, Sandero, Duster, Dokker, Lodgy – 15 ani de experienta cu modelele Dacia

15 ani de experienta cu modelele Dacia

Automobile Dacia S.A. este cel mai mare producător român de automobile, care din septembrie 1999 aparține grupului francez Renault. Marca de referinta pentru industria auto din Romania, Dacia este o marca  intens tranzactionata pe pietele auto din intrega lume si reprezinta un succes la nivel mondial. Parcurgand un scurt istoric al marcii retinem anul 2004 cand se lansează modelul Logan, un autoturism complet nou comparativ cu modelele fabricate de Dacia pana in acel an. In 2006, odată cu lansarea modelului Logan MCV are loc și prima restilizare, în special la partea din spate. Noul model semăna mult cu modelul Logan Steppe (concept carul) prezentat în primăvara aceluiași an și dispunea de șapte locuri poziționate pe trei rânduri. La începutul anului 2007 este lansată noua autoutilitară Dacia Logan Van care din punct de vedere constructiv semăna foarte mult cu modelul Logan MCV. Tot în 2007 a fost lansat Logan Pick-Up, o utilitară compactă destinată micilor întreprinzători și comercianți. În anul 2008, gama Dacia a fost completată cu modelul Dacia Sandero, iar modelele Logan și Logan MCV au fost restilizate.

În cadrul Salonului Auto de la Geneva din 2010, a fost prezentat Dacia Duster, primul SUV din istoria acestei mărci.

Incepand din anul 2004 de cand a fost lansat pe piata modelul Dacia Logan de catre Uzina din Pitesti, compania Gimarom din Cluj la momentul respectiv, liderul de piata in domeniul comercializarii si montajului de parbrize, geamuri laterale si lunete auto, achizitionata in 2008 de Pilkington divizia Automotive, membra a grupului nipon NSG, in prezent Pilkington Automotive Romania SA a inregistrat adevarate recorduri absolute la comercializarea si montajul de elemente din sticla cum sunt parbrizele, geamurile laterale si lunete auto pentru intreaga gama de modele produse de Dacia.

Analizand arhiva din anul 2008 pana in prezent in cadrul companiei noastre am inregistrat un numar total de peste 30000 parbrize comercializate si montate pe modelele Dacia.

Impartind numarul de parbrize montate pentru fiecare model Dacia va prezentam o statistica  parcursa de compania noastra in realizarea montajelor de parbrize in forma de achizitie cash, card sau montate in baza politelor de asigurare Casco emise de companiile de asigurari, cifre care reprezinta experienta noastra incontestabila in domeniul comercializarii si montajelor de parbrize auto.

  • Parbriz Dacia Logan – 6789 montaje
  • Parbriz Dacia Logan MCV – 4567 montaje
  • Parbriz Dacia Logan VAN – 1897 montaje
  • Parbriz Dacia Logan Pick-Up – 1695 montaje
  • Parbriz Dacia Sandero – 3905 montaje
  • Parbriz Dacia Sandero STEPWAY – 1889 montaje
  • Parbriz Dacia Duster – 3765 montaje
  • Parbriz Dacia Lodgy – 1789 montaje
  • Parbriz Dacia Dokker – 2567 montaje
  • Parbriz Dacia Dokker Van – 2212 montaje

Din totalul cifrelor realizate in toata aceasta perioada 42% reprezinta montajele realizate in cadrul retelei nationale Centru de Parbrize efectuate pe Casco cu decontare directa , Pilkington Automotive Romania fiind partener direct cu companiile de asigurari emitente de polite facultative de tip Casco.

Pilkington Automotive Romania detine in fiecare sucursala Pilkington Centru de Parbrize stoc permanent disponibil pentru toate modelele marcii Dacia, dar si pentru pentru marcile auto straine.

Este foarte important de retinut ca fiecare sucursala Pilkington din reteaua Centru de Parbrize este autorizata de catre Registru Auto Roman si detine toate certificarile de functionare, comercializare si colaborare cu societatile de asigurari din Romania, avand in fiecare sucursala personal special pregatit si agreat in intocmirea dosarelor de constatari daune cu decontare directa conform procedurilor fiecarei societati de asigurare.

Pilkington Automotive Romania este urmatorul agent comercial in ierarhia reprezentantelor marcilor auto existente in Romania care comercializeaza elemente vitrate avand la baza toate certificarile si omologarile conform legislatiei interne si internatioanle, fiind permanent in conformitate cu prevederile si standardele impuse de constructorii marcilor auto existe pe piata auto.

La fiecare produs comercializat in reteaua Pilkington veti primi din partea personalului abilitat pe langa documentele fiscale legale si certificatele de conformitate si omologare a produsului respectiv achizitionat, lucru foarte rar intalnit in domeniul comercializarii si montajului parbrizelor, geamurilor auto si lunetelor auto din tara noastra.

Misiunea firmei pe piata romaneasca este de a activa ca un partener credibil si de lunga durata in domeniul distributiei si a montajului de geamuri auto. 
Strategia grupului este atragerea si satisfacerea consumatorului final prin servicii complete, la cel mai inalt nivel calitativ.
Viitorul pentru noi inseamna adaptarea permanenta la noile exigente ale clientilor. Investitia in perfectionare ne va deosebi permanent de competitori.

Suntem partenerii companiilor de asigurari Casco, avand 27 centre de constatari daune cu decontare directa.

Avem disponibile pe stoc o multime de repere la PRET PROMOTIONAL pentru toate modelele mărcilor auto.

Poti apela direct pentru informatii, dispecerii celor 27 locatii ale Pilkington Romania din rețeaua națională de centre de parbrize la numerele de telefon din lista ce se regaseste AICI

Pilkington Automotive Romania SA. Toate drepturile sunt rezervate. 16.04.2019