Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

Parbriz Golf 4 si stergatoare Golf 4

Vanzare si montaj parbrize Golf 4. Pilkington va stam la dispozitie cu preturi excelente la urmatoarele produse si servicii: parbriz Golf 4, stergatoare parbriz Golf 4 , reparatii parbriz Golf 4, inlocuire / schimbare parbriz Golf 4

Lansat în 1999, Volkswagen Golf IV (sau Volkswagen Golf MK4) a fost cea mai bine vândută mașină în Europa în anul 2001 (deși a ajuns pe locul al doilea, în spatele Peugeot 206, în 2002). Golf MK4 era mai modern și mai bine dotat decât versiunile precedente Mk1, Mk2 și Mk3. Cumpărătorii au avut la dispoziție o gamă largă de caroserii tip cabrio, tip universal, tip special R32 și altele. În total au fost fabricate 4.300.000 unități.

Volkswagen Golf IV a fost înlocuit în 2004 cu Volkswagen Golf V pe piața europeană, dar a continuat să fie fabricat în America de Sud, Mexic și China.

Nu comercializam: vas lichid parbriz golf 4, motor stergator, pompa lichid parbriz, diuza stergator, parasloar, furtun.

Avand o retea de 27 ateliere de montaj proprii si alti 23 de parteneri in diferite orase ale Romaniei, marca Centru de parbrize inseamna inca din 1995 solutia optima pentru inlocuirea parbrizelor pentru toate segmentele de piata si modelele prezente in Romania.

VINO IN CEA MAI APROPIATA SUCURASALA PILKINGTON!

Vezi harta aici