Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

NSG prin Pilkington Automotive, premiat furnizorul Anului al grupului General Motors

Grupul NSG a fost numit furnizorul Anului al grupului General Motors (GM) la o recenta ceremonie de premiere la Orlando, Florida. GM a recunoscut 132 dintre cei mai buni furnizori din 17 tari care au depasit in mod constant asteptarile, au creat o valoare remarcabila sau au adus noi inovatii companiei.

Aceasta este a doua oară când grupul NSG a primit premiul de la începerea programului în 1992.

„Aceasta este o oportunitate pentru General Motors de a onora acei furnizori care sunt cu adevărat cei mai buni dintre cei mai buni”, a declarat Steve Kiefer, vicepreședinte GM pentru Global Purchasing and Supply Chain. „Industria auto are o rată incredibilă de crestere in inovatie. Relatiile pe care le avem cu divizia grupului NSG reprezentata de Pilkington Automotive inseamna totul atunci cand vine vorba de livrarea reperelor de inalta calitate corespunzatoare cerintelor noastre pentru multumirea finala a clientilor care achizitioneaza automobilele produse de GM. „

„Câștigarea acestui premiu reprezintă o realizare importantă pentru afacerea Pilkington Automotive a Grupului NSG”, a declarat Tony Fradgley, șeful Automotive Global.

„De fapt, furnizam sticla pentru constructorul auto GM incepand cu anul 1931. Fiind singura companie globala de sticla recunoscuta printre primele unu la suta din baza globala de furnizori GM a fost o onoare reala. Pilkington a câștigat acest premiu pe baza furnizării unui nivel susținut de servicii pentru clienți, inclusiv lansarea fără probleme a inovațiilor provocatoare de noi produse și tehnologii. Rămânem angajați să furnizăm clienților noștri servicii receptive în fața transformării semnificative a industriei de automobile pe care GM a descris-o la conferința lor „.

Pentru mai multe informații, vizitați www.nsg.com sau www.gm.com.

GM constructorul de automobile american detine urmatoarele marci auto -Chevrolet,Daewoo, McLaughlin, Oakland, Oldsmobile, Pontiac, Hummer, Saab, 

Saturn,  Vauxhall si Opel (Opel fiind cumparat de Grupul PSA in 2017).

Echipa Pilkington Automotive Romania.