Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

Noul Setra S531DT – toate geamurile echipate de Pilkington Automotive Finland.

EvoBus Setra new top class S531DT
All glasses made by Pilkington Automotive Finland.

In prezent parteneriatul dintre Pilkington si Setra continua si pune fila peste fila in cartile de istorie a acestor 2 giganti a domeniului auto.

Eficiență maximă și modularitate, confort absolut și siguranță maximă: noul autocar etajat Setra S 531 DT din gama TopClass 500 rescrie standardele în clasa sa. Cu aerodinamica sa neegalată, Noul S 531 promite să stabilească noi recorduri de eficiență a consumului de combustibil în segmentul său. Datorită platformei sale inferioare flexibilă, autocarul poate deservi întreaga gamă de aplicații în turism și servicii tradiționale. Interiorul este caracterizat de un nivel impresionant de confort. În cele din urmă, utilizarea Active Brake Assist 4 și Sideguard Assist la bordul noului autocar etajat marchează o premieră la nivel mondial în materie de echipare a acestor sisteme de asistență în segmentul autobuzelor și autocarelor. Aceste sisteme sporesc standardul deja ridicat de siguranță al autocarului. Toate aceste caracteristici ale noului S 531 DT sunt încorporate sub un design fascinant, distinctiv Setra.

Siguranță: premieră mondială pentru Active Brake Assist 4, Sideguard Assist în segmentul autobuzelor și autocarelor sistem aplicate pe parbrizele furnizate de Pilkington

Nivelul maxim de siguranță este datorat tehnologiei Daimler Group si a colaborarii cu Pilkington. Sistemul de frânare de urgență Active Brake Assist 4 (ABA 4) este introdus pentru prima oară în această clasă la bordul S 531 DT. Adiţional față de funcțiile disponibile anterior – frânare totală ca reacție la obiectele staționare sau obstacole în mișcare aflate în fața vehiculului – acum încorporează și detectarea pietonilor aflați în mișcare, declanșând un răspuns automat de frânare prin camerele video si scanerele amplasate inteligent pe parbrizul Pilkington. O altă premieră mondială în segmentul de autobuze și autocare este utilizarea sistemului Sideguard Assist la bordul noului autocar etajat. Aceasta este prevăzut cu senzori radar pentru a monitoriza latura din dreapta pe întreaga lungime a autocarului. Astfel, sistemele autocarului avertizează șoferul de prezenţa pietonilor, bicicliștilor și obstacolelor staționare în momentul virării la dreapta. În afara zonelor urbane, sistemul oferă asistență la schimbarea benzilor de circulație.

Eficiență: aerodinamica remarcabilă reduce consumul de carburant

Noul autocar etajat a fost proiectat astfel încât să aibă o aerodinamică cât mai bună, începând cu partea frontală, până la spatele autocarului. În față, parbrizele Pilkington construite special destinate partenerului SETRA vin la acest model cu o curbură mare, pronunțată, ce permit aerului să curgă ușor în jurul vehiculului, în timp ce canalele adâncite și marginile de separare a fluxului de aer din spatele autocarului ghidează fluxul de aer într-un mod controlat. Inginerii au fost atenți chiar și la cele mai mici detalii: ștergătorul de parbriz de pe puntea superioară este pozițional vertical în poziția de bază, de exemplu – o trăsătură adoptată din sporturile cu motor. Aerodinamica frontala prin parbrizul echipat contribuie semnificativ la consumul record de carburant, acesta fiind eficientizat cu aproximativ 7-10% față de modelul predecesor, în funcție de tipul de utilizare. În funcție de distanța parcursă, această eficiență poate asigura economii de câteva mii de litri de combustibil anual.

Modularitate: noul Setra este un autobuz capabil să satisfacă toate nevoile

Fie că este vorba despre călătorii de vacanță, servicii de transport pe distanțe lungi, restaurante mobile de lux sau rute urbane, noul Setra poate deservi toate tipurile de activitate ale unui autocar din clasa sa. Puntea inferioară variabilă asigură baza acestei versatilități, alături de gama variată de mobilier și scaune caracteristică brandului. Complet reconstruită, platforma de acces din partea lateral dreaptă a autocarului poate fi dezechipată, la cererea clientului. Astfel, se poate obține spațiu suficient pentru noi opțiuni: spații dedicate cărucioarelor cu rotile, instalații speciale pentru restaurante mobile de lux, o platformă demontabilă pentru facilitarea accesului cărucioarelor pentru copii, în cazul rutelor intra-orășenești, sau poate fi dotată cu scaune, pentru cursele pe distanțe mai lungi. Diversitatea la nivelul opțiunilor de echipare este prezentă inclusiv în cockpit – clienții pot opta între funcționalitatea elegantă asigurată de Setra ComfortClass 500 și echiparea luxoasă a TopClass 500.

Confort: interior luminos, trepte comode, toaletă inovatoare

Cu un interior luminos și un design modern, gratie geamurilor laterale furnizate de Pilkington, noul Setra lasă impresia unui autocar foarte încăpător. Scările care leagă cele două punți ale autocarului reprezintă un punct de atracție. Cu un finisaj lucios, acestea sunt prevăzute cu panouri realizate din plastic acrilic semi-transparent. Treptele bicolore cu iluminare individuală și balustradele dispuse pe toată lungimea scărilor le conferă pasagerilor un sentiment de siguranță la parcurgerea treptelor. Toaleta, cu un design complet nou, este de asemenea remarcabilă. Instalațiile de la interiorul acesteia sunt dispuse diagonal pentru o cât mai bună ergonomie. Marginile superioare ale mobilierului, strălucitoare, și iluminatul LED plăcut duc cu gândul la nivelul de confort al unei toalete moderne.

Sistem inovator de odorizare pentru noul autocar Setra

Un sistem opțional de dispersare a odorizantului la interior reinventează calitatea deja ridicată a ambienței din habitaclul noului Setra. Atunci când contactul este cuplat și portiera sau una dintre uși sunt deschise, sistemul de odorizare eliberează automat un parfum discret și foarte plăcut, pentru a-i întâmpina pe oaspeți la bord și a-i încuraja să se simtă cât mai în largul lor. Componentele principale ale sistemului de odorizare au fost preluate de la Mercedes-Benz Clasa S. Există șase variante de parfumuri disponibile, de la aromele proaspete, sportive, la un parfum mai puternic amintind de cel al pielii naturale.

Design: aspect modern și distinctiv

Noul autocar etajat face parte din Setra TopClass 500. Cu toate acestea, la nivelul seriei 500, S 531 T reprezintă un model aparte datorită spectrului larg de aplicații și a diversității sale de echipamente și variante. Acest lucru este reliefat și de aspectul său modern și distinctiv. Partea frontală a noului autocar, cu panoul de culoare închisă și înscripțiile argintii își au originea în modelele TopClass 500. O trăsătură nouă este îmbinarea elegantă a parbrizelor, demarcată de bara de aluminiu. Pe pereții laterali, designerii au adaptat semnul distinctiv al mărcii – banda de aluminiu “La Linea” – aceasta extinzându-se acum pe toată muchia acoperișului. Conturul geamurilor largi este evidențiat de decorațiunea din aluminiu prezentă la nivelul treptelor din spate. Emblema cromată cu marcaje de marcă de la TopClass 500 este prezentă sub luneta autocarului – un finisaj perfect pentru un autocar spectaculos

Cu o experienta nationala de peste 25 de ani in domeniu geamurilor auto Pilkington Automotive Romania pune la dispozitie tuturor clientilor toata gama de parbrize pentru autovehicule comerciale de transport persoane si marfuri in toate cele 25 locatii din reteaua de centre de parbrize.

In toate locatiile Pilkington aveti posibilitatea de a beneficia de toate serviciile de consiliere in identificare, ofertare si vanzare a reperelor din portofoliul Pilkington, constatare si intocmire de documentatie a dosarelor de daune geamuri auto pentru clientii care detin polite Casco emise de societatile de asigurari auto, montaj si asigurarea garantiei tuturor serviciilor oferite la cele mai inalte standarde de calitate.

Ne gasiti pe WWW.PARBRIZE.RO sau apeland telefonic CallCenter-ul Pilkington Romania la numarul unic cu tarif normal *9900.

Echipa Pilkington Romania.