Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

Noul Renault ZOE ZE40 echipat cu sticla Pilkington : revolutie in autonomie – 110 CP si 400 km cu o incarcare electrica

Noul Renault ZOE ZE40 echipat cu sticla Pilkington : revoluție în autonomie – 110 CP și 400 km cu o încarcare electrica.

Renault Zoe Z.E. se echipează cu noul motor R110 ce confera o autonomie mai mare și timpi mai reduși în ciclul de încărcare electrica a bateriei lansat premieră la Salonul Auto de la Geneva. Motorul electric va echipa și Kangoo Z.E. și Master Z.E.

Renault Zoe este cea mai vanduta masina electrica in Europa in ultimii trei ani, arată plăcut ochiului, cu un design nou și inovativ.
Întotdeauna atrage privirile, sub forma “uite un Renault nou”, mașină normală total electrica.

Farurile și stopurile sunt lipsite de culoare, design-ul fiind unul ceva mai culoar, în ton cu ideea de zero emisii (și numele la fel, Zo-e sună asemănător cu gama Z.E. în care Renault include vehiculele electrice). Sigla Renault din față este mult mai mare, dar asta pentru că în spatele ei se ascunde priza de încărcare.
Incepand cu aceasta vara va ajunge pe piata un nou motor, numit Renault R110, o varianta imbunatatita a actualului R90, care va avea, asa cum ii spune si numele 110 cai putere.
Inca de la lansarea sa din urma cu câțiva, modelul electric Zoe, ca mai toate modelele Renault și acesta a fost echipat la capitolul siguranta pe lângă sistemele specifice de siguranta ale unui autovehicul cu parbrizele, geamurile laterale si lunetele originale de prim-montaj produse de Pilkington.

Pilkington și Renault au întocmit un parteneriat în furnizarea parbrizelor, geamurilor laterale și lunetelor auto originale de prim montaj de peste 40 ani.

Alegerea unui parbriz, geam lateral sau luneta Pilkington reprezintă, de asemenea, în piața pieselor de schimb aftermarket cele mai înalte standarde de calitate și siguranță pentru orice model de mașini.

Pilkington în Romania este prezent in 25 de centre de parbrize naționale unde comercializează și montează geamurile laterale, parbrizele și lunetele de prim montaj în regim aftermarket cu calitate Premium similara celor Originale.
Pilkington Romania – Centru de Parbrize este partener direct si beneficiaza de decontare directa cu societatile de asigurare emitente de polite de asigurare de tip CASCO.
Pentru inlocuirea unui parbriz in regim Casco aveti nevoie de urmatoarele documente:
-certificat de inmatriculare (talon)
-carte de identitate
-permis conducere
-polita casco – copie
-imputernicire – dupa caz de la propietar( de la firma leasing catre societatea utilizatoare sau persoana/reprezentant utilizator)
-imputernicire – dupa caz de la propietar( de la societatea comerciala catre persoana/reprezentant utilizator).
-Principalele servicii oferite clienților noștri sunt:

-Durata montaj – 3 ore
-Garantie 24 luni la deformatii optice, infiltratii de apa si exfofieri de strat.
-Garantie montaj – 30 zile.
-25 sedii de montaj, constatari daune si decontare pe Casco.
-Plata Cash, Card, Card Avantaj în 3 rate egale fără dobânda de la Credit Europe Bank în toate sediile Pilkington Romania.
Suna acum Call Center Pilkington *9900 sau pentru București la numerele de mai jos:
0213373030 sau la
0212302222 sau la 
0213372233 sau la
0372773707 sau la
0735904505 și solicita o oferta de pret pentru inlocuirea parbrizului masinii tale !
Avem disponibile pe stoc o multime de repere la  PRET PROMOTIONAL pentru toate modelele mărcilor auto.
Poti trimite un email cu solicitarea ta la adresa :
CallCenterPilkington@ro.nsg.com
Poti apela direct pentru informatii, dispecerii celor 25 locatii ale Pilkington Romania din rețeaua națională de centre de #parbrize la numerele de telefon din lista ce se regaseste in link-ul de mai jos :

https://www.parbrize.ro/network.php

www.parbrize.ro
Echipa Pilkington Romania.