Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

Noul Ford Fiesta, o noua generatie echipata cu parbrizele, geamurile laterale si lunetele Pilkington.

Noul Ford Fiesta, o noua generatie echipata cu parbrizele, geamurile laterale si lunetele Pilkington.

Stil si personalizare ultracontemporane, toate pentru a-ti oferi masina mult visata. Mai multe tehnologii avansate si caracteristici vitale o tinuta de condus dinamic si antrenant, concepute pentru a-ti pune zambetul pe buze.

Aceasta este nou FORD FIESTA .

Noul model, total reimaginat si reinventat, dupa cum il vei vedea in fotografia articolului sau atunci cand ii vei descoperi designul sau inteligent pe drumurile Romaniei, vei descoperi ca aceasta masina este si mai impresionanta decat pare la prima vedere.

Ford Fiesta concureaza pe piata cu modele precum Renault Clio, Nissan Micra, Opel Corsa, Volkswagen Polo, SEAT Ibiza, Skoda Fabia, Hyundai i20, KIA Rio, Citroen C3, Fiat Punto, Dacia Sandero, Mazda2, Peugeot 208, Suzuki Swift si Toyota Yaris. Asadar, segmentul in care joaca Ford Fiesta – clasa B – este unul destul de aglomerat stimuland permanent competitorii din segmentul clasei B sa ofere viitorilor clienti tot ce este mai bun prin modelele fabricate.

Remarcat in cadrul Salonului Auto de la Bucuresti SAB 2017, spre deosebire de vechea generație, Ford oferă pentru noua Fiesta mai multe versiuni: premium (Vignale), sport (ST-Line), versiunea stilată (Titanium) și crossover (Active) toate echipate de prim montaj cu parbrizele furnizate de Pilkington,  gratie unui parteneriat in furnizare de parbrize, geammuri laterale si lunete incheiat la nivel mondial cu Ford de mai bine de 50 ani.

https://youtube.com/watch?v=BnP84XR_hp8%3Fenablejsapi%3D1%26origin%3Dhttp%3A

Pilkington Automotive Romania este lider in parteneriatul cu companiile de asigurari auto emitente de polite Casco si al flotelor de inchirieri auto privind serviciile de inlocuire parbrize, geamuri laterale si lunete auto similare cu cele echipate de prim montaj de producatorii auto.

In cadrul retelei nationale de centre de parbrize, in toate cele 25 locatii, Pilkington Romania, asigura clientilor sai prin personalul sau autorizat parteneriatul cu principalele societati de asigurari auto existente pe piata asigurarilor.

In prezent Pilkington Automotive Romania asigura serviciile de constatari si intocmire dosare dauna a avariilor parbrizelor, geamurilor laterale si lunetelelor auto pentru urmatoarele companii de asigurari :

ALLIANZ TIRIAC     ASIROM      GROUPAMA      GOTHAER      OMNIASIG     GENERALI      UNIQA .

La Pilkington cu doar 5 documente si un timp maxim de 20 minute petrecut in filialele noastre, personalul nostru intocmeste si efectueaza intrega procedura de constatare a daunelor geamurilor auto pentru clientii ce detin polite Casco la societatile de asigurari mai sus amintite.

Actele necesare la deschiderea dosarului de dauna:

  • Talonul de inmatriculare al masinii (original);
  • Buletinde identitate sau carte de identitate (original);
  • Permisul de conducere (original);
  • Contractul de asigurare facultativa CASCO;
  • Imputernicire de la leasing (unde este cazul) sau de la firma utilizatoare pentru delegatul care se prezinta cu autoturismul avariat si stampila firmei utilizatoare;

Cu o experienta nationala de peste 25 de ani in domeniu geamurilor auto Pilkington Automotive Romania pune la dispozitie tuturor clientilor toata gama de parbrize pentru autovehicule comerciale de transport persoane si marfuri in toate cele 25 locatii din reteaua de centre de parbrize.

In toate locatiile Pilkington aveti posibilitatea de a beneficia de toate serviciile de consiliere in identificare, ofertare si vanzare a reperelor din portofoliul Pilkington, constatare si intocmire de documentatie a dosarelor de daune geamuri auto pentru clientii care detin polite Casco emise de societatile de asigurari auto, montaj si asigurarea garantiei tuturor serviciilor oferite la cele mai inalte standarde de calitate.

Ne gasiti pe WWW.PARBRIZE.RO sau apeland telefonic CallCenter-ul Pilkington Romania la numarul unic cu tarif normal *9900.

Echipa Pilkington Romania.