Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

Info Pilkington Romania – Cum procedam in situatiile de urgenta in care suntem nevoiti sa spargem un geam la masina noastra ?

Cum procedam in situatiile de urgenta in care suntem nevoiti sa spargem un geam la masina noastra ?

Atunci cand ne aflam intr-o situatie de urgenta care impune spargerea unui geam al masinii noastre este important de stiut cum sa procedam.

Sa luam de exemplu situatia in care masina s-a incuiat singura si cheile sunt in habitaclu sau orice alta situatie care impune spargerea unui geam.

Este bine de stiut cand ne aflam in momentul alegerii geamului care urmeaza a fi spart sa ne indreptam intotdeauna atentia catre geamurile culisante ale usilor din fata care sunt fie electrice, fie manuale.

De ce se recomanda spargerea geamurilor de la usile din fata ?

Raspunsul este evidentiat de disponibilitatea permanenta a acestor geamuri pe stocurile celor ce comercializeaza geamuri auto cum este si Pilkington Romania sau in cazul in care se efectueaza o comanda speciala in functie de modelul auto detinut, geamurile fata se gasesc cu usurinta la furnizorii in domeniu atat din tara cat si din strainatate.

Un alt raspuns ar fi legat de costurile de achizitie si inlocuire care la geamurile amintite mai devreme costurile sunt mult mai accesibile si mai reduse comparativ cu celelate geamuri ale masinii.

De ce sa nu alegem alt geam de pe masina pentru spargere?

Raspunsul este unul simplu, exista riscul ca furnizorii de geamuri auto de pe piata locala sa nu aiba disponibil pe stoc acel geam, punandu-va in situatia neplacuta de a ramane o buna perioada cu masina neutilizabila.

In cazul in care spargem un alt geam decat cele din fata trebuie retinut ca timpii de livrare a unei comenzi pe geamul respectiv sunt cu mult mai mari, deoarece nu toti furnizorii din tara sau strainatate detin acest geam pe stoc.

Trebuie sa retinem faptul ca valoarea costurilor de achizitie si inlocuire a acestor geamuri sunt de obicei mai mari comparativ cu geamurile usilor fata, uneori valoarea acestora fiind echivalenta cu valoarea inlocuirii unui parbriz, de exemplu.

Ce geamuri nu trebuiesc sparte ?

Este recomandata evitarea spargerii geamurilor fixe montate pe caroseria masinii, cele din fata sau spatele caroseriei sau cele montate pe usi sub forma de triunghi (sau alte forme).

Important de retinut – Nu alegeti un geam mic pentru spargere sub premiza ca daca este mic si costul de inlocuire este la fel de mic.

Cum spargem corect un geam pentru evitarea deteriorarii prin ricoseu a elementelor de caroserie ?

In imaginea articolului culoarea galbena aplicata pe marginea geamulului reprezinta zona sensibila a sticlei unde spargerea se poate realiza printr-o actiune de presare mecanica cu un corp dur exercitata intr-un punct ales aleatoriu de-a lungul zonei evidentiate.

Aceasta metoda este mai potrivita comparativ cu metoda lovirii repetate cu corp dur direct in zona centrala a geamului care prezinta risc ridicat de avariere a elementelor de caroserie cum ar fi usa din cauza efectului de ricoseu aparut in urma lovirii.

Pilkington Romania prin reteaua nationala de centre de parbrize pune la dispozitia clientilor sai toate serviciile profesionale de consiliere si montaj a geamurilor auto Pilkington, precum si beneficiile colaborarii Pilkington Automotive Romania si societile de asigurari auto, emitente de polite de asigurari CASCO in intocmirea dosarelor de constatari daune.

Mai multe detalii privind informatiile celor 25 locatii ale Pilkington Romania, puteti gasi vizitand site-ul nostru:

WWW.PARBRIZE.RO

Pentru detalii, oferte de pret si consiliere clienti apeland la numarul unic cu tarif normal *9900  sau pe email la adresa – CallCenterPilkingto@ro.nsg.com.

Echipa Pilkington Romania .