Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

Grupul NSG prin divizia Automotive reprezentata de Pilkington – desemnat principal furnizor in cadrul ceremoniei Furnizorul Anului General Motors

Pilkington Automotive (membru al grupului NSG) a fost numit furnizorul anului

de General Motors în cadrul celei de a 28- a ceremonie de desemnare a furnizorului anului de catre GM. Ceremonia desfasurata in data de 24 iunie 2020 a fost organizata virtual cu respectarea tuturor recomandarilor de protectie impotriva Covid-19. Ceremonia de premiere a fost inițial programată ca un eveniment live pentru luna martie, dar a fost amânată din cauza impactului pandemiei COVID-19.

În cadrul evenimentului, GM a ales dintre cei 116 furnizorii ai sai de top din 15 țări.

Toti au depășit așteptările GM, în ceea ce privește valoarea sau inovația.

Recunoașterea este pentru performanță desfasuta de de furnizorii GM în anul calendaristic 2019.

Este a treia oară când Pilkington Automotive a primit un premiu GM ca principal furnizor de produse si servicii pentru productia de automobile.

„Furnizorii noștri joacă un rol esențial în furnizarea produselor, serviciilor și experiențelor pe care clienții noștri le merită și acești furnizori premiați au depășit așteptările noastre ”, a declarat Shilpan Amin, vicepreședinte GM si responsabilul global de achiziții și aprovizionare.

„De asemenea, credem că este important în acest moment să le multumesc tuturor furnizorilor GM din baza noastra de aprovizionare pentru eforturile lor în ultimele câteva

luni pentru atenuarea impactului COVID-19 ”, a adăugat Amin. „Nu numai că am reușit să ne repornim în siguranță operațiunile de fabricație, dar totodata furnizorii noștri au jucat un rol cheie în asistența inițiativelor noastre de creștere a ofertei ventilatoare și echipamente de protecție personală (PPE) pentru lucrătorii de îngrijire medicală de prim rang pentru a ajuta la salvarea vieții și la păstrarea vieții comunităților în siguranță. ”


Câștigătorii premiului Furnizorului Anului au fost aleși de o echipă globală de achiziții GM responsabili  si specialist in inginerie, calitate, directori de fabricație și logistică.

Câștigătorii au fost selectați pe baza criteriilor de performanță oferite de produsele achizitionate la nivel mondial, servicii de asistență pentru clienți și post-vânzări și logistică, iar Pilkington a fost desemnat printre principalii furnizorii ai GM in anul 2019 .

„Pilkington Automotive este onorat să primească acest premiu”, a declarat Tony Fradgley, Global Head Automobile pentru NSG Grup. „Premiul reprezinta recunostinta valorii pe care GM o plasează pe fiabilitatea și calitatea fundamentală a serviciilor noastre. De asemenea, prin parteneriatul nostru indelungat, suntem in continuare capabili să oferim soluții inovatoare, în special în dezvoltarea avansata a parbrizelor destinate echiparii productiei de modele auto ale grupului GM.

Trofeul Ceremoniei – Furnizorul Anului GM


Împreună cu GM împărtășim un angajament de neclintit către o aspirație pentru Zero Accidente, Zero Emisii și  Zero blocaje si continuam prin acelasi parteneriat sa ne oferim serviciile si produsele la cele mai inalte standarde de calitate si siguranta pentru GM.

NSG Group este unul dintre cei mai mari producători din lume de produse de sticlă și elemente vitrate pentru sectoarele arhitecturale, auto și tehnice ale sticlei. Cu aproximativ 27.000 de angajați, Grupul NSG are operații principale la nivel mondial și vânzări în peste 100 de țări. http://www.nsg.com

General Motors (NYSE: GM) este o companie globală angajată să ofere modalități mai sigure, mai bune și mai durabile pentru ca oamenii să se apropie. General Motors, prin filialele și entitățile sale de asociere în comun, vând vehicule sub mărcile Chevrolet, Buick, GMC, Cadillac, Holden, Baojun și Wuling. Mai multe informații despre companie și filialele sale, inclusiv OnStar, lider global în domeniul securității și serviciilor de securitate a vehiculelor, pot fi găsite la http://www.gm.com