Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

General Motors, piata auto din SUA si sticla Pilkington.

General Motors, piata auto din SUA si sticla Pilkington – cele mai noi modele de camionete de pe piata auto americana ale GMC si CHEVROLET, echipate cu parbrizele Pilkington.

Grupul NSG prin divizia Automotive, recent a fost premiat furnizorul Anului al grupului General Motors – GM.

GM constructorul de automobile american a premiat la o ceremonie din Orlando, Florida – USA din acest an, Pilkington membra grupului NSG ca fiind furnizorul nr.1 cel mai bun care activeaza in parteneriat cu o experienta in domeniu inca din anii 1939.

Intr- o deplina ascensiune in echiparea cat mai extinsa a modelelor produse pentru piata auto americana de General Motors –  Grupul NSG, liderul mondial în producția și comercializarea sticlei, este mândru să ne anunțe că General Motors gigantul producător auto american, va echipa parbrizele produse de Pilkington pe noile modele americane GMC Sierra și Chevrolet Silverado, inclusiv cele cu tehnologia HUD. Cu un afisaj multi-color de 3 „x7” integrat in parbriz, aceste modele vor fi primele camionete de dimensiuni medii care pot oferi această tehnologie care proiectează informații personalizate esentiale pe parbriz, în campul vizual al șoferului.

Interfaţa om-automobil a fost un element intens dezvoltat de producătorii auto în ultima decadă, iar unele tehnologii introduse pentru a facilita utilizarea multiplelor funcţii ale maşinii au căpătat un capital de imagine imens.Apărută în premieră pe un automobil în anul 1988, cu ocazia unei infuzii de tehnologie din sectorul aeronautic realizată de General Motors, minunea (la acel moment) Head-Up Display pare să câştige tot mai mult teren într-un sector auto dominat din ce în ce mai tare de componenta high-tech. Deşi la început afişa informaţii banale precum viteza sau informaţii legate de sistemul audio, HUD-ul evoluează constant şi o face păstrându-şi poate cea mai importantă caracteristică: siguranţa rutieră. Conceput pentru a informa şoferul cu privire la câteva elemente esenţiale în timpul condusului fără a distrage atenţia de la drum, sistemul Head-Up Display se transformă lent, dar sigur, într-un must-have al pachetelor de siguranţă. Evoluţia ştiinţei asigură în acest moment un afişaj digital ce poate conţine informaţii despre viteză, sistem audio, semne de circulaţie, direcţii oferite de sistemul de navigaţie şi poate cel mai important detaliu, oferă posibilitatea proiectării unei realităţi recreate cu ajutorul camerelor cu infraroşii. În acest fel, şoferul poate vizualiza pe HUD marcajele rutiere sau pietonii, în ciuda unor condiţii meteo ce scad enorm vizibilitatea.
Pilkington este prezent in Romania de peste 10 ani, avand o retea de 25 de sucursale si un stoc de peste 30 mii de repere, Pilkington acopera in Romania cel mai bine necesitatile clientilor. Calitatea identica cu cea a pieselor originale, serviciul profesional de montaj, decontarea directa cu firmele de asigurare si livrarea prompta a parbrizelor la preturi corecte catre clientii nostrii sunt argumentele principale pentru care majoritatea conducatorilor auto aleg Pilkington.

Intreaga retea nationala Pilkington si personalul sau sunt acreditate in intocmirea si solutionarea dosarelor de daune ale geamurilor auto pentru clientii care detin o polita facultativa de asigurare de tip CASCO.

Pilkington Romania este partener direct si beneficiaza de decontare directa cu societatile de asigurare emitente de polite de asigurare de tip CASCO.

Poti trimite un email cu solicitarea ta la adresa : CallCenterPilkington@ro.nsg.com sau ne popti apela la numarul unic cu tarif normal *9900.

Poti apela direct pentru informatii, dispecerii celor 25 locatii ale Pilkington Romania din rețeaua națională de centre de parbrize la numerele de telefon din lista ce se regaseste in link-ul de mai jos :

https://www.parbrize.ro/network.php

Pilkington Automotive Romania

www.parbrize.ro