Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

GAMBIL Glass Serv SRL Roman – Team Partener Pilkington de peste 12 ani

Reteaua națională Pilkington Centru de Parbrize este prezenta în orasul Roman din judetul Neamt, de peste 12 ani prin parteneriatul de colaborare si reprezentare zonala încheiat Gambil Glass Serv SRL, compania de referință  în domeniul geamurilor auto din județul Neamt, ce are la bază o vasta experiență în domeniu, caracterizată prin profesionalism, promptitudine și seriozitate.

Având o bază comună de principii ce stau la baza succesului în domeniu, parteneriatul solid cu Gambil Glass Serv SRL este bazat pe colaborare, seriozitate, comunicare și deservire promptă pentru Parbrize auto Pilkington, geamuri laterale Pilkington și lunete auto Pilkington.

 Pilkington Automotive România liderul ca acoperire la nivel national se afla intr-un continuu proces de dezvoltare a retelei de parteneri prin colaborarea cu companii ce au la bază principii solide de functionare asa cum se caracterizează în plan local Gambil Glass Serv SRL, care se număra acum din cei 25 Team Parteneri de încredere ai Pilkington Automotive România.

Recomandam pe această cale serviciile oferite de colegii de la Gambil Glass Serv SRL

Gambil Glass Serv SRL este operatorul local autorizat in deschiderea dosarelor de constatare daune vitrate pentru clientii societatilor de asigurari auto cu decontarea directa pe polite de asigurare CASCO.

 Dacă sunteți în căutare de parbrize auto, geamuri laterale sau lunete auto vă puteți baza pe calitatea serviciilor oferite de Gambil Glass Serv SRL care va stă la dispoziție cu servicii profesioniste în domeniul gemurilor auto in sediul special amenajat lângă Primăria Comunei Horia, la 20 de metri după intrarea în sensul giratoriu pe directia către Piatra Neamț mai exact la adresa din –

Str. Alexandru cel Bun, Nr. 2, Com. Horia / Roman, jud. Neamt.

Telefon comenzi si programari la montaj: *9900 sau 0766826410 /  0765442548 ;

Email: gambilglass@gmail.com

Orar:
L-V: 08:30 – 16:30
S: 08:00 – 12:00

Deasemenea vă amintim că suntem principalii parteneri ai societatilor de Asigurari Auto, pentru care realizam clientilor asigurati, procedurile de constatari daune elemente vitrate cu decontare directa pe politele de asigurari de tip Casco.

Aveti parbrizul spart si doriti o oferta de pret pentru inlocuire acestuia ? Folositi formularul cerere de oferta  –  https://parbrize.ro/oferta-de-pret-si-programare-la-inlocuirea-parbrizului/

Aveti parbrizul spart si doriti inlocuirea acestuia pe Casco si aveti deja facuta constatare la inspectorii societatii de asigurare Casco detinuta ? Este simplu accesati pagina noastra unde completati cateva date de contact, incarcati nota de constatare si in cel mai scurt timp veti fi contactat de operatorii nostri pentru programarea la inlocuire pe Casco – https://parbrize.ro/am-nota-de-constatare-casco-vreau-programare-montaj/

Aveti parbrizul spart si doriti inlocuirea acestuia pe Casco ? La sediile Pilkington realizam procedurile de deschidere dosare de constatare elemente vitrate cu decontare directa pe Casco.

Pentru programari online utlizati formularul nostru – https://parbrize.ro/programare-deschidere-dosar-casco/

Avem disponibila pentru clienti si o linie telefonica care face legatura cu Callcenter-ul Pilkinton la numarul *9900 care va ofera toate informatiile necesare din domeniul elementelor vitrate auto, oferte de pret, programari, suport pentru asigurarile de tip Casco si multe alte servicii.