Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

FORD MUSTANG – LEGENDA REDEFINITA, REECHIPAT CU PILKINGTON-UL OE FORD DE PRIM MONTAJ.

Zilele trecute sucursala Pilkington Bucuresti Istrati-Filaret, a avut parte de vizita unui superb, exotic muscle-car american pentru inlocuirea parbrizului original Pilkington Ford de prim montaj.

Rosu imperial, legendar, puternic cu multi cai putere sub proeminenta capota, dinamic din orice unghi l-ai privi: acesta este Ford Mustang.

Ford Mustang este un automobil fabricat de Ford Motor Company începând cu anul 1964. 

Performanta, rafinamentul si eficienta personificate, designul si tehnologiile de varf ale modelului Mustang se combina pentru a redefini o legenda ce se prezinta in pozele articolului, model aflat la a 5-a generatie de productie.Numele se trage de la avionul de vânătoare P-51 Mustang din Al Doilea Război Mondial, al cărui fan era stilistul mașinii: Pres Harris.

Sosit in filiala Pilkington Bucuresti Istrati-Filaret, acest muscle-car a beneficiat de un nou parbriz original Pilkington-Ford echipat de prim montaj existent in stocul fililalei, in baza unui dosar de dauna auto asigurat cu polita Casco intocmit in  aceiasi zi la prezentarea in filiala noastra.

 Pilkington este partener cu toate societatile de asigurare emitente de polite de asigurare facultative Casco, fapt ce ofera clientilor asigurati Casco beneficiile, confortul si calitatea maxima a unui parteneriat profesionist, realizat de personalul Pilkington foarte bine instruit in aplicarea procedurilor si intocmirii documentatiei specifice dosarelor de daune pentru fiecare societate de asigurari in parte.

Practic clientul posesor de polita Casco care se prezinta la orice reprezentanta Pilkington din cele 25 locatii din reteaua nationala de centere de parbrize cu documentatia necesara intocmirii unui dosar de dauna pentru inlocuirea unui parbriz, geam lateral sau luneta, la o singura vizita intocmeste dosarul de dauna si poate executa montajul reperului necesar, gratie parteneriatului dintre Pilkington Romania si toate societatile de asigurare emitente de polite de asigurare facultative Casco.

Partener cu Pilkington,Ford echipeaza din prim montaj modelele sale cu reperele Pilkington tot acestea fiind destinate si pietii aftermarket la caracteristici similare privind calitatea si productia acestora.

Pilkington partenerul Ford,  tine pasul cu aparitia noilor modele auto si isi largeste permanent gama de repere de prim montaj a parbrizelor, geamurilor laterale si lunetelor destinate modelelor fabricate.

Reteaua de centre de parbrize nationala pune la dispozitia clientilor sai toate serviciile profesionale de consiliere si montaj a geamurilor auto Pilkington, precum si beneficiile colaborarii Pilkington Automotive Romania si societile de asigurari auto.

Mai multe detalii privind informatiile celor 25 locatii ale Pilkington Romania , puteti gasi vizitand site-ul nostru

WWW.PARBRIZE.RO ,

pentru detalii, oferte de pret, si consiliere clienti

apeland numarul unic cu tarif normal

*9900

sau pe email la adresa – CallCenterPilkingto@ro.nsg.com.

Echipa Pilkington Romania .